Els amants de les motocicletes han trobat els guants ideals a Amazon, dissenyats perquè res no et detingui, amb bona resistència i material als dits que et permet mantenir-te al dia amb el teu mòbil sense inconvenients.

Practica diferents esports amb aquests guants d'Amazon

Aquests guants d'Amazon són tota una sensació, estan confeccionats en materials que s'adapten a diferents pràctiques d'esport, per la qual cosa pots utilitzar-los per a carreres de bicicleta, motos de carreres, escalada i molt més.

Compten amb peces de gel de silicona que confereixen el millor agafament i control, aquesta espècie de gel és suau al tacte, et permet pressionar els agafaments amb precisió i sense deixar marques molestes als teus dits, sent a més de resistents molt còmodes.

Assegurar-los als teus canells et resultarà molt més senzill, ja que són uns guants amb tancament de ganxo i bucle, que a més et garanteixen una bona subjecció i que evita el despreniment del guant de manera inesperada.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Guants de moto d'Amazon
Guants de moto d'Amazon

El disseny també inclou fibres metàl·liques conductores, les quals han estat ubicades als dits índex i polze, perquè puguis fer ús dels teus dispositius amb pantalla tàctil sense problemes. Ideal per a mòbils i també per a rellotges o braçalets intel·ligents.

Els teus punts més delicats estan protegits, ja que és un disseny que compta amb protecció a artells i coixins al palmell de la mà, la qual cosa brinda un millor suport als dits, evitant frecs molesto.

Són a més guants dels més frescos que hem vist, ja que aquests guants són transpirables i eviten l'acumulació de suor o humitat en general, permetent que puguis utilitzar-los a totes les estacions sense més complicacions.

Tens a Amazon més de 5 colors disponibles per elegir i el preu pel qual els aconseguiràs ara mateix és de 18,99 euros.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon