La seva seguretat i poca càrrega a les espatlles és el que caracteritza a la bossa bandolera, per descomptat, a més de sempre formar part de les tendències del moment sumant-te elegància i estil en els teus looks.

Per descomptat que, amb el canvi del ritme de vida, els accessoris, robes i complements han variat per tal d'adaptar-se a un de més frenètic, i per tal raó és fonamental tenir un accessori que et brindi més llibertat de moviment. I encara que podries pensar en una motxilla, no hem d'oblidar que és un complement que pot donar-te un aspecte més informal del qual busques.

Llavors, podem dir que la bandolera dona aquesta llibertat i aquest estil que desitges en el teu dia a dia. Es poden emportar tant croades com en l'espatlla, alliberant així les mans. Si necessites una que t'aporti elegància i comoditat, Parfois precisament va incloure a la seva col·lecció tot el que necessites: una bandolera amb gravat de cocodril.

Bossa de Parfois
Bossa de Parfois

Bossa tipus bandolera de Parfois

La botiga de roba i accessoris va introduir al seu catàleg una bossa tipus bandolera amb gravat animal, específicament de cocodril, amb tancament de cremallera, nanses de mà amb sivelles i nansa bandolera, ajustable i extraïble. És tot el que necessites per triomfar amb comoditat i llibertat extrema.

El millor d'aquesta bandolera és que Parfois l'ha dissenyat en tres colors diferents: cru, negre i violeta. Els dos primers tons són fàcils de combinar, i encara que el tercer no és tan senzill, els aportarà molt color als teus looks i els elevarà a un altre nivell.

Aquesta bossa és intervingut, específicament compta amb unes dimensions de 18.5x16.5x9 cm (LxAxA), així que podràs portar en ell el més essencial on vulgui que vagis sense cap problema. Quant a la mesura de la seva nansa és de 55 cm.

Es pot destacar que aquesta bandolera no només ofereix estil i confort, a més també et garanteix resistència i durabilitat gràcies als materials amb què va ser elaborada: 100% de poliuretà a l'exterior, mentre que l'interior consta de 96% de polièster i 5% de poliuretà. És una bossa que el té tot i pot ser teu per 22,99 euros.