Lidl és una companyia molt encertada a l'hora d'oferir-nos productes de qualitat al seu catàleg i aquesta vegada ens ofereix aquesta prestatgeria per a sabates que té la capacitat d'augmentar de mida i d'aquesta forma permetre'ns guardar més sabates en ella.

És una prestatgeria que destaca molt com a sabater i aquesta és la seva principal funció, la qual cosa li ha posat als radars de molts, sobretot pel fàcil que és d'instal·lar, ja que només cal col·locar-la i llest, no has d'armar-la ni res per l'estil.

Aquest sabater té molt bones valoracions i és molt a prop d'assolir les 5 estrelles a la botiga online de Lidl, lloc en el qual podràs trobar aquesta prestatgeria sabatera per només 14,99 euros. Val la pena tant com diuen?

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Prestatgeria per a sabates
Prestatgeria per a sabates

Aquest sabater que ven Lidl és molt bons per a pisos amb poc espai o amb molts convidats

Si sols rebre visites tot el temps o si el teu pis és petit pots disposar sense cap problema d'aquest sabater, el qual està elaborat en acer cromat i les seves potes tenen EVA en els extrems, pel que és incapaç de danyar cap tipus de superfície.

Una cosa que ens agrada molt d'aquest sabater és que pot augmentar de mida al llarg, permetent-li tenir més espais per a sabates si així ho necessitem. De fet, compta amb dues lleixes en els que podrem guardar com a màxim fins a 10 parells de sabates, la qual cosa és increïble.

Aquesta prestatgeria per a sabates no només és extensible, sinó que també és apilable, ja que si comptes amb una altra d'aquesta prestatgeria podràs col·locar-la a sobre sense cap tipus de problema i fer que les dues quedin bé, la qual cosa maximitza amb escreix l'espai al teu pis.

És ideal per col·locar-se en habitacions o salons sense cap tipus de problema, a part que també és bastant fàcil de netejar, però el millor de tot és que podràs comprar-lo fins i tot a la botiga online de Lidl per fer-te la vida molt més senzilla.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl