L'armilla és una d'aquestes peces que agrada definir com a 'accessori', això es deu que solen elegir-se i combinar-se amb el mateix criteri amb què es valora la bossa o el cinturó per afegir un conjunt, tant per raons de necessitat com d'estil. Per a temporades fredes com la tardor, en les quals la superposició de capes sol ser la regla número u, l'armilla es converteix en la peça ideal per donar un toc fresc a qualsevol look. Per això Zara té a la venda el top armilla globus una peça que promet elevar el teu estil a un nivell únic.

Es tracta d'un top armilla que posseeix coll rodó mentre que les seves mànigues són cisa, té butxaques de viu i el baix acabat efecte globus, el seu tancament és frontal amb cremallera. A més que ve en un color bonic com ho és el groc llimona. Ideal per combinar amb qualsevol peça del teu armari, és suau, acollidor i ple d'estil que et mantindrà abrigada i podràs incloure la tendència 'preppy' en centenars de looks.

Aquesta armilla s'adapta per lluir en qualsevol lloc

La clau del seu èxit està que pots utilitzar-la tant com armilla com a tall de top, ja que cobreix prou per exercir com a tal i pots tancar-la sense que es vegi res. En estar confeccionada en un teixit en mescla de cotó i lli té aquest acabat rústic que tant busquem a l'estiu.

Top armilla globo1
Top armilla globo / Zara

Per a les amants de l'elegància minimalista, Zara presenta aquesta armilla amb línies pures i talls impecables. Aquesta peça atemporal és l'elecció perfecta per als qui busquen un look sofisticat sense esforç. Pots combinar-la amb una brusa de seda i uns pantalons de tir alt per aconseguir un conjunt d'oficina refinat o amb uns texans per a un toc més casual.

Una armilla que elevarà el teu look a 10 i és atemporal

Versàtil i pràctic, aquesta armilla arreglarà tots els teus estilismes de la primavera amb un sol gest. Combinable amb tot tipus de bàsics, li donaràs al look aquest pop de color tan necessari de la forma més original i pràctica possible.

Si vols aconseguir aquesta armilla el que has de fer és visitar el lloc web de Zara o apropar-te a la botiga física de la firma, la disponibilitat de talles van de l'XS a l'XXL, o sigui que és ideal per a qualsevol figura. El millor és el seu preu ja que només vas a pagar 25,95 euros.

Top armilla globus
Top armilla globus / Zara

Sense cap dubte és una armilla molt versàtil per la que totes les expertes de moda aposten aquesta primavera ja que la pots combinar amb tota mena de bruses, tops o camises per a qualsevol tipus d'ocasió: amb un vestit blanc per anar a una comunió fins i tot amb biquini i shorts texans per anar a la platja, passant per combinar-lo amb una brusa blanca i uns texans per anar a l'oficina.

Aquest tipus de peces són un 'must have' perquè són molt versàtils. Les pots utilitzar a l'estiu i a l'hivern i pots donar-li molt joc portant-la amb diferents peces o fins i tot sense res sota.