Aquesta faldilla d'H&M arriba per completar la temporada, ja que es tracta d'un disseny elegant, sofisticat i que es converteix en una opció tant per al diari com per a ocasions especials, amb bon llarg, teixit agradable i moviment lleuger que et permetrà combinar-la una vegada i una altra.

Dos colors i un mateix estil en aquesta faldilla d'H&M

Converteix-te en el centre de totes les mirades i conquereix més d'un outfit amb aquest disseny d'H&M que ho té tot per fer-te triomfar en aquesta temporada de faldilles. Un disseny que s'ajusta a la cintura i que pots portar a l'altura que desitgis, ja que lluu delicada i elegant de qualsevol manera.

És una faldilla que es manté ajustada en la part superior i compta amb acabat recte per aconseguir un efecte afavoridor i recordant les clàssiques faldilles tub que no passen de moda i sempre s'obren pas a qualsevol armari.

Faldilla|Falda a la rodilla1
Faldilla al genoll / H&M

El seu acabat és completament llis, tant en la part superior com en el baix, comptant a més amb un acabat de sobrefilat que tanca la forma del disseny i li agrega un detall de costura que ens resulta encantador.

Aquesta faldilla compta a més amb costures en els laterals que donen forma i creen un millor efecte, fent que la teva figura sigui protagonista des del primer moment i aconseguint el millor dels acoblaments.

Es tracta d'un disseny que compta amb acabat llis i brillant per aconseguir el millor dels efectes i que et permet combinar-la amb un munt de samarretes i tops, per la qual cosa és una faldilla que podràs utilitzar tant de dia com de nit i l'efecte serà el mateix.

És una faldilla sense folrar i compta amb molt bon gruix, per la qual cosa no necessita gaire més per caure amb delicadesa a la teva figura. Una de les coses que més ens agrada d'aquest disseny és que lluu bé amb sandàlies altes o baixes, així que pots imposar el teu propi estil.

Estampat o floral, qualsevol que elegeixis és un encert d'H&M

Com t'hem dit al principi, és una faldilla que trobaràs en dos models igual de temptadors, i és possible que pel preu que té acabis amb ganes d'emportar-te les dues.

Per als qui busquen un disseny formal i elegant, sens dubte l'elegida és la de color negre, però si el que busques és un toc més de diari i relaxat, no pots deixar de fer-li un cop d'ull al model crema amb flors petites en vi i verd.

Faldilla|Falda al genoll
Faldilla al genoll / H&M

El seu teixit de viscosa s'encarrega d'agregar tota la frescor i el moviment, però a més és una faldilla que pots aconseguir ara mateix des de l'XS fins a l'XXL. Una faldilla molt versàtil i que pot convertir-se en imprescindible del teu armari, que pots aconseguir des de ja per 15,99 euros.

Un plus de què ens hem assabentat és que, per al model floral, trobes a H&M un top fet a to amb el mateix estampat, així que podràs completar el teu abillament en un sol lloc.