Moltes vegades comptem amb l'outfit ideal, però no sempre lluu com esperàvem. T'has posat a pensar si es deu a la teva roba interior? Perquè triar un bon sostenidor pot ser el secret de l'èxit. I aquest model de H&M, sens dubte, és un exemple d'això.

Buscant opcions que ens ajudin a complementar els nostres outfits, hem topat amb aquest sostenidor de H&M que no podíem deixar d'anomenar-te. Es tracta d'un sostenidor push-up que està confeccionat en punt de canalé i que et brinda màxima comoditat en tot moment.

El sostenidor més versàtil i còmode està en H&M

Aquest sostenidor de H&M t'ofereix un tacte suau a la pell i a més compta amb copes molt embautades que et realcen el bust amb una gran eficiència i fa que el teu escot llueixi molt millor.

Sostenidor super push up de H&M2

Sostenidor súper push up de H&M / H&M

El seu tancament a l'esquena és bastant precís i ferm, la qual cosa et permet adaptar-lo amb comoditat a la forma del teu cos. A més, per donar-te una millor forma, aquest sostenidor compta amb cèrcols que complementen la forma del bust, fent que llui molt més rodó.

Quan et parlem que pràcticament no es nota, es deu que està confeccionat amb el mínim de costures, perquè puguis utilitzar-lo amb les teves peces més fines i primes sense preocupar-te per marques molestes als teus vestits o bruses.

Sostenidor super push up de H&M1

Sostenidor súper push up de H&M / H&M

Disponible en 5 tons diferents

Tampoc no deixa marques a la pell i el folre de la copa et brinda la possibilitat d'utilitzar-los per temps prolongats sense que resulti una molèstia. Talles hi ha moltes, ja que podràs elegir des de la 85A fins a la 90D, encara que hem de dir-te que queden poques unitats d'algunes d'elles.

Podràs triar també diferents colors ja que està disponible en 5 tons. Perquè elegeixis el que més utilitzes o fins i tot n'elegeixis alguns per combinar amb diferents abillaments. Dins dels tons més destacats es troben el gris fosc, el rosa o el blau.

Sostenidor super push up de H&M

Sostenidor súper push up de H&M / H&M

La bona notícia és que no importa quin model elegeixis, ja que tots tenen el mateix preu: 19,99 euros.