Aquesta bossa de H&M ja s'apunta en les llistes de més buscats per a l'estiu, amb efecte pell, còmode, lleugera i color molt d'estiu perquè combinis amb els teus millors estils on vulgui que vagis. És una bossa compacta i lleugera tant per a diari com per a qualsevol ocasió especial.

La bossa de H&M que tots estan mirant

Aquesta és la bossa de H&M que complementarà el teu armari d'estiu i al qual no pots resistir-te gràcies al seu color intens. Es tracta d'un disseny arrodonit, compacte i que compta amb vores definides per aportar millor forma i estructura.

És petit, ideal per portar els teus objectes de diari o tenir tot el que necessites sempre a mà sense renunciar a l'estil. Amb un disseny semicircular a la part inferior, amb vora gruixuda per mantenir la corba i crear un efecte encantador en el disseny.

Bossa de H&m
Bossa de H&M

Té un acabat llis que simula molt bé l'efecte cuir, amb acabat llis per a un millor detall. El disseny contínua amb dues pestanyes en els laterals per al pas d'una cadenes de baules mitjanes en color daurat per crear un millor contrast i efecte.

Aquesta és una nansa de cadena curta per portar la bossa amb el millor dels estils tant a l'espatlla com a la mà.

El millor d'aquesta bossa és que pots combinar-lo amb roba d'estiu, faldilles, colors, vestits de bany i fins i tot amb vestits frescos i acolorits, ja que crea molt bon contrast i a més s'adapta a la majoria dels estils.

Al mateix temps resulta segur i compacte, amb una cremallera en la part superior, amb tirador a to i acabat gruix per mantenir tot a l'interior amb el millor dels èxits. Aquesta cremallera de color daurat també fa molt bon contrast amb la cadena per crear el millor efecte.

Per mantenir la forma i l'estructura en tot moment, és un disseny folrat que contribueix amb la forma i alhora protegeix les teves coses més delicades a l'interior. Quant a les mesures, t'avancem que és una bossa que compta amb una amplada de 7,5 cm, una altura de 16 cm i un llarg de 22 cm.

Alhora, és una bossa lleugera que té un pes de 234 grams i el material utilitzat tant per al folre com per a l'exterior és el polièster, a més que ve reforçat per un acabat de poliuretà.

Bossa de H&m
Bossa de H&m

Pots trobar aquesta bossa en quatre colors diferents, sent el més destacat el taronja, però també pots aconseguir aquest disseny a negre, rosa i beix clar. Alguns amb acabats de pell d'animal que ho fan fins i tot més elegant.

La mida que t'hem dit anteriorment és l'única disponible i sigui quin sigui el color que decideixis el preu és el mateix. Si vols aconseguir aquesta compacta i lleugera bossa de H&M, el preu per tenir-lo amb tu és de 29,99 euros.