Aquest és un quètxup d'El Corte Inglés que pertany a la cadena del Cortijo De Sarteneja. Amb un sabor tradicional, de molt bona consistència i que pots utilitzar en diferents preparacions i plats. Amb una fórmula que realça el seu sabor i et permet utilitzar com va donar per a diferents plats.

Té un gust de tomàquet característic i que ve acompanyat d'un toc agredolç, ja que la fórmula conté un toc de vinagre de poma que li aporta un sabor únic.

Salsa de tomàquet kétchup ecològic Cortijo de Sarteneja2
Salsa de tomàquet kétchup ecològic Cortijo de Sarteneja / El Corte Inglés

Un quètxup ecològic d'El Corte Inglés amb molt sabor

A més, en la fórmula s'han inclòs espècies naturals, que li aporten un millor sabor i el fa tan especial per a aquests menjars amb amics o picar amb lels teus snacks favorits.

 

Pots comparlo ara mateix en El Corte Inglés

Aquest és un producte de sabor artesà amb preparació natural que li agrega un toc especial i és ideal per als qui eviten els productes amb químics. A l'etiqueta pots observar com és un quètxup d'El Corte Inglés que no conté ni colorants, ni espessidors, per la qual cosa té aquest toc natural que resulta més encantador.

Salsa de tomàquet kétchup ecològic Cortijo de Sarteneja1
Salsa de tomàquet kétchup ecològic Cortijo de Sarteneja / El Corte Inglés

La seva textura és espessa i el pot rendeix per a diverses persones i amb el mateix sabor des del principi fins al final. És un quètxup que té un origen a Pueblonuevo de la Guadiana, Badajoz i té un sabor propi del menjar espanyol. És un producte que a més pots utilitzar com a adorn perquè li agrega un toc diferent de les teves preparacions.

Un altre punt a favor que té aquest producte és que és sense gluten, així que també pot ser consumit per persones amb dietes especials. A més pots tenir-lo en un ambient fresc perquè no necessita refrigeració.

Els pots són de vidre i dels més higiènics, de 295 grams per consumir de manera directa i el preu per cada un dels pots és de 6,90 euros.

Pots comparlo ara mateix en El Corte Inglés