Donar-li personalitat al dormitori no només consta de mobles bonics o la decoració que decideixis utilitzar; a això també se li agreguen els jocs de fundes. Aquests tenen un paper molt important al moment d'agregar estil a l'habitació, ja que els seus tons i dissenys reforcen encara més els teus gustos. Si en el teu cas et decantes més per colors neutres i sofisticats, El Corte Inglés té el que necessites amb la seva nova funda nòrdica.

Les fundes nòrdiques reversibles estan acabades per ambdós costats. Dona-li la volta i, en funció del model que elegeixis, obtindràs estampats totalment diferents, o el mateix disseny amb colors oposats, o simplement colors diferents.

En aquest cas, el joc de funda nòrdica reversible que té El Corte Inglés ve amb un estampat de punts sobre fons llis. Es pot destacar que està confeccionat en una barreja de fibres naturals de cotó i fibres sintètiques de polièster, que donen com a resultat un teixit suau i resistent als rentats a altes temperatures.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Joc de funda nòrdica reversible Puntos Basics
Joc de funda nòrdica reversible Punts Basics / El Corte Inglés

El joc de funda nòrdica que ha captivat tots

Aquesta tela és fàcil de cuidar, doncs d'acord amb les instruccions de la botiga només has de tenir en compte que el rentat s'ha de dur a terme en màquina màxim a 40°C, el seu planxament no ha de passar de 150º i pots utilitzar assecadora sense cap problema. El que has d'evitar és utilitzar lleixiu o blanquejador i rentar-la en sec.

D'altra banda, aquest model està disponible en dos tons: gris i beix. El joc inclou 1 funda nòrdica i 1 funda de coixí (2 fundes de coixí per als models a partir de les mesures de 135 cm).

La millor part de tot això rau en el seu preu, ja que El Corte Inglés li ha aplicat una rebaixa del 18%, passant el seu valor de 15,95 a 12,99 euros. És una ganga que seria pràcticament un crim deixar anar.

Joc de funda nòrdica reversible Puntos Basics1
Joc de funda nòrdica reversible Punts Basics / El Corte Inglés

En principi hem d'assenyalar que aquest joc de funda ha estat qualificat pels seus compradors amb 4.4 estrelles de 5. I no és estrany, ja que en els comentaris d'aquest set només destaquen opinions positives.

"La funda reversible queda molt bé, estic encantada. La recomano", "Posada queda preciosa i molt elegant, la qualitat/preu formidable" i "Color preciós per ambdós costats", són alguns dels comentaris.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés