A Mercadona pensen en tots els seus clients. Per això al seu catàleg ofereixen productes per als més llaminers, però també per als qui volen seguir una dieta saludable, o qui té intolerància a alguns ingredients.

En aquest sentit, un dels integrants més importants en una alimentació sana és la fruita seca. Aporten energia al cos, alhora que múltiples beneficis per a la salut. I és ideal consumir-los a qualsevol hora del dia, ja sigui en l'esmorzar, al dinar, en el berenar o en el sopar.

Mercadona té un ampli ventall d'opcions en fruita seca

És per això que Mercadona ofereix un ampli assortiment de fruita seca als seus clients. I entre ells n'hem trobat uns que ens han cridat especialment l'atenció. Un fruit sec que, a més de saludable, té un sabor irresistible. No podràs deixar de menjar-lo.

A la seva secció de fruita seca, Mercadona inclou les faves fregides. Un fruit sec que ve envasat sota la marca Peña Torcal i que està sent un dels productes més venuts de la seva categoria.

Habas fritas Peña Torcal
Faves fregides Peña Torcal / Mercadona

Aquestes faves fregides de Mercadona ofereixen nombroses propietats beneficioses per a la nostra salut. Són una font rica en hidrats de carboni. I tot això sense renunciar a un sabor espectacular amb un toc cruixent irresistible. A més, no contenen gluten, amb la qual cosa aptes per a persones celíaques.

Pots de 225 grams de faves fregides per 3,25 euros

A continuació detallem els valors nutricionals d'aquestes faves fregides per cada 100 grams. Contenen 257 calories, 1,81 g de geixos saturats, 26 g de hidrats de carboni, 2 g de sucres, 3,20 g de proteïnes i 0,38 g de sal. Amb tot, encara que no puguis resistir-te, és recomanable que les consumeixis en petites quantitats.

Un producte que trobaràs a Mercadona, tant a les seves botigues físiques com en la seva pàgina web, en envasos de 225 grams a un preu de només 3,25 euros.