La faldilla llarga de Pull&Bear amb eyelets és la més buscada de l'estiu a la cadena, amb un toc modern, que s'adapta a la figura i que va molt bé amb la teva figura, aquesta faldilla aconsegueix una caiguda delicada i fresca per als dies calorosos de l'any. Aquesta faldilla, confeccionada en una tela lleugera i fluida, és perfecta per a múltiples ocasions, des d'esdeveniments formals fins a sortides casuals.

Un disseny de Pull&Bear per a totes les figures

El disseny d'aquesta faldilla de Pull&Bear es destaca pel seu tall llarg i recte, que aporta una silueta elegant i allargada. El detall dels eyelets es troba en la part superior, amb petits traus metàl·lics que s'ubiquen a la zona de la cintura en 3 línies que envolten la cintura i afegeixen un toc modern i de molt estil.

Aquests eyelets no només són decoratius, sinó que també permeten una ventilació més gran, fent-la ideal per a climes càlids.

Faldilla|Falda de Pull&Bear
Faldilla de Pull&Bear

Fabricada en una barreja de teixits d'alta qualitat, aquesta faldilla garanteix tant durabilitat com comoditat. El material principal és suau al tacte i proporciona una caiguda fluida, permetent moviments lliures, sent una faldilla que a més s'ha confeccionat principalment en polièster i que es combina amb elastà per a un millor acoblament a la figura.

Aquesta combinació de materials assegura que la faldilla mantingui la seva caiguda natural a la figura i també el seu color, fins i tot després de diversos usos i rentats. La tela és prou lleugera per oferir comoditat durant tot el dia, però també robusta per resistir el desgast diari.

Un dels aspectes més destacats d'aquesta faldilla és el detall dels eyelets, que no només aporten lluen molt bé a nivell decoratiu, sinó que també afegeixen una textura i efecte de relleu encantador.

La versatilitat d'aquesta faldilla llarga de Pull&Bear la converteix en un disseny clàssic per al teu armari, combinant-se amb infinitat de colors i estils en tot moment.

S'ajusta amb delicadesa a la cintura, comptant amb una tira ampla per al millor dels acoblaments i costures marcades que creen el millor dels efectes. El color en el qual hem trobat aquesta faldilla de Pull&Bear és el marró, un color que combina amb infinitat de peces també i colors.

Faldilla|Falda de Pull&Bear
Faldilla de Pull&Bear

Quant a talles et podem avançar que és una peça que pots aconseguir des de la XS fins a la XL, sent un disseny que va amb totes les figures també i que a més s'adapta a diferents mesures gràcies a la seva disponibilitat.

La primera vegada que vam veure aquesta faldilla a Pull&Bear la trobem disponible per 19,99 euros, però ara hem topat que té un preu de descompte i està disponible per tot just 9,99 euros, un preu a què resulta difícil resistir-se ara mateix.

Això sí, a causa del seu preu et podem avançar que és una faldilla que s'esgota molt ràpid a Pull&Bear, per la qual cosa et recomanem que no te'l pensis gaire si de veritat la vols al teu armari.