Sfera s'ha lluït amb l'elaboració d'aquesta armilla curta de què volem parlar-te, el qual té tot com per ser el principal protagonista en el teu aspecte, doncs és una armilla molt bona i alhora molt atractiu que podràs portar amb gairebé qualssevol pantalons.

És una armilla que no ha deixat indiferent a ningú i sobretot pel seu color, el qual fa possible que qualsevol es pugui enamorar d'ell sense cap problema (això també l'ajuda a combinar amb altres peces).

Per descomptat, tal com és costum, et parlarem de tots els detalls que has de conèixer d'aquesta armilla per poder fer-te amb ell, el qual podràs trobar a qualsevol de les botigues de Sfera per només 29,99 euros.

Armilla de Sfera
Armilla de Sfera

Aquesta armilla curta superarà les teves expectatives tot just l'utilitzis

Moltes han comentat sobre el bo que es veu aquesta armilla, però la veritat és que totes les que l'utilitzen diuen que és una meravella de peça. No només queda còmoda, sinó que també s'adapta al cos sense cap tipus de problema, la qual cosa és més que ideal per utilitzar a la perfecció aquesta armilla.

Té un tancament de botonadura simple en la seva part frontal amb botons de color negre que sobresalten a la vista gràcies al contrast que creen. És de coll amb escot a V i manca de mànigues, la qual cosa incrementa molt l'estil d'aquesta armilla.

Posseeix butxaques de viu en la seva part davantera, la qual cosa fa que es vegi bastant bé. El seu color és el turquesa, un color que el farà anar molt bé amb peces de tons blaus i verds, encara que també podràs combinar aquesta armilla amb una bona varietat de colors sense cap problema.

De fet, aquesta armilla també té uns pantalons que van a joc i podràs trobar-ho al catàleg de Sfera sense cap problema. Aquesta armilla el podràs comprar directament a través de la botiga online de la marca espanyola, lloc on ho aconseguiràs a les talles S, M i L.