L'avenç de les tecnologies i la pandèmia del coronavirus han fet que el teletreball s'hagi convertit en una de les paraules més utilitzades al segle XXI i una de les tendències més importants en els últims temps. Són moltes les persones que duen a terme la seva feina a casa des de fa més d'un any.

Un teletreball cada vegada més recomanat per les autoritats sanitàries. No obstant això, no tothom té les mateixes possibilitats a casa per dur a terme les tasques del dia. La majoria vivim en pisos petits en els quals no tenim la possibilitat de muntar un despatx en condicions.

Ikea té una taula perfecta per als qui teletreballen en pisos petits

Si ets una d'aquestes persones, sabràs que un dels millors llocs on trobar solucions és Ikea. La multinacional sueca és especialista a proposar solucions a la falta d'espai i a l'organització a la casa. I té multitud de productes perquè puguis adequar qualsevol racó de casa al teletreball. Fins i tot per als qui no tenen més opció que muntar-la al sofà de casa.

Taula Vittsjö a la venda a Ikea

Taula Vittsjö a la venda en Ikea / Ikea

És el cas de la taula Vittsjö, un suport portàtil per a l'ordinador o la tablet que t'anirà de luxe per teletreballar des de la comoditat del sofà. Una taula que també et serà útil per esmorzar, menjar o sopar si no tens espai per a una taula auxiliar de menjador o simplement no la vols.

Taula Vittsjö a la venda en Ikea1

Taula Vittsjö a la venda en Ikea / Ikea

Resistent, compacta i barata

Aquesta taula Vittsjö a la venda a Ikea compte amb una estructura de metall i una superfície de vidre temperat. Dos materials que, com indica la distribuïdora sueca, són "molt resistents que fan sensació de lleugeresa i amplitud". Suporta fins a 15 quilos de pes.

Suport VITTSJÖ d'Ikea

Taula Vittsjö a la venda en Ikea / Ikea

La taula Vittsjö de Ikea té unes dimensions compactes perquè no molesti quan no la utilitzes. Mesura 35 cm d'ample, 55 cm de fons i 65 cm d'altura. I si ja estàs pensant a afegir-la al seu mobiliari, has de saber que el preu d'aquesta taula és de 29 euros, tant a les botigues físiques com en la pàgina web.