Uterqüe ha rebaixat una de les peces de disseny més demandades de la seva col·lecció de tardor/hivern 2021/22. La marca filial d'Inditex, que aviat passarà a formar part de Massimo Dutti, ens presenta ara a un preu gens menyspreable el seu jersei polo damero amb aplics de joies a les espatlles.

La marca de moda espanyola acostuma a delectar-nos amb les seves peces Prêt-à-porter, i en aquesta col·lecció ho fa amb tons que ens remeten a la sofisticació i a l'optimisme.

Jersey pol|polo joia damero de Uterqüe2

Jersey polo joia damero d'Uterqüe / Uterqüe

Uterqüe i la col·lecció de l'optimisme

I és precisament l'optimisme el que impera a la seva última col·lecció, i el que ha enlluernat experts/as en moda. Amb aquest jersei rosa amb joies de múltiples colors, Uterqüe ens convida a combinar l'elegància amb les formes dels vuitanta i els colors que criden a l'alegria.

Jersey pol|polo joia damero de Uterqüe1

Jersey polo joia d'Uterqüe / Uterqüe

Aquest jersei polo rosa amb pedreria d'Uterqüe, amb caires d'alta costura, forma part de l'última col·lecció de la marca. Es tracta d'un jersei de punt jacquard . A més, destaca pel coll en forma de solapa amb aplics de fantasia a to, i perquè està cordat en la part davantera amb botons. El tall és de màniga llarga i té acabats en rib.

Jersey pol|polo joia damero de Uterqüe3

Jersey polo joia d'Uterqüe / Uterqüe

S'adapta a la figura

Aquest jersei està dissenyat per acomodar el teixit i la forma a la figura de qui la llueixi. I destaca, a més, per l'alegria i l'optimisme que el color rosa sempre transmet.

En últim lloc, el jersei rosa damero amb pedreria d'Uterqüe, que atorgarà alegria a qui la llueixi, té un preu de 45,95 euros en oferta. És un preu gens menyspreable, ja que el seu preu original és de 79 euros.

Jersey pol|polo joia damero d'Uterqüe

Jersey pol|polo joia d'Uterqüe / Uterqüe

Si tens interès a adquirir-lo, no t'ho pensis gaire, les ofertes d'Uterqüe volen. La recollida en botiga  és gratuïta i arribarà a la botiga seleccionada, en cas que no estigui disponible, en un termini de 2-3 dies.