Bona part de l'èxit de Lidl té a veure amb la varietat de productes que ofereixen en l'àmbit de l'alimentació. La distribuïdora alemanya té opcions per a tots els gustos i tota mena de dietes. A més, solen ser proposades d'alta qualitat i baixos preus que reforcen la fidelitat dels seus clients.

Però les opcions de Lidl no acaben aquí. Ja t'hem explicat que l'empresa germànica té un ampli catàleg de productes que s'allunyen de l'alimentació. Articles que s'adeqüen a les nostres necessitats a la llar, en els moments de lleure, en les sessions esportives, etc. I alguns d'ells desafien multinacionals com Ikea o Leroy Merlin, ja que són solucions a problemes de falta d'espai a la casa que presumeixen de dissenys distingits, d'alta qualitat i de preus molt ajustats.

Lidl envia un desafiament a Ikea amb el banc de vellut d'Echtwerk

Un exemple d'això és el banc de vellut de Lidl que podria ser perfectament d'un catàleg de luxe, però que trobaràs a la venda a Lidl. Una oportunitat perfecta per donar-li un toc de glamur al teu rebedor, el teu dormitori o l'habitació de la casa on decideixis instal·lar-lo.

Banc de vellut a la venda al web de Lidl

Banc de vellut a la venda al web de Lidl / Lidl

Aquest banc de vellut a la venda a Lidl el fabrica la marca Echtwerk. Està elaborat amb una estructura de fibra de fusta i potes de metall, la qual cosa ho fa molt durador i resistent. I està recobert amb una funda de vellut fabricada amb polièster.

Tot això resulta en un banc molt atractiu que llueix un interessant estil retro. Encara que el més atractiu d'aquest banc no és el seu disseny ni la seva qualitat. El detall que el fa únic és l'espai d'emmagatzemament que té sota del seient en el qual podràs guardar els objectes que necessitis tenir a mà però no vulguis tenir a la vista, així com alguna manta o algun coixí extra per al dormitori.

Banc de vellut a la venda al web de Lidl1

Banc de vellut a la venda al web de Lidl / Lidl

Mesures compactes i en quatre colors

Les mesurades d'aquest banc d'Echtwerk a la venda a Lidl són de 75 cm d'ample, 30 de fons i 42 cm d'altura, amb un pes de 6,2 quilos. Gràcies a això podràs canviar-lo de lloc amb facilitat sempre que vulguis. I perquè combini amb qualsevol decoració i estança, has de saber que està disponible en quatre colors diferents. A saber: bordeus, crema, grisa, rosa.

Banc de vellut a la venda al web de Lidl2

Banc de vellut a la venda al web de Lidl / Lidl

I atenció al preu. Perquè aquest banc a la venda a Lidl té un preu habitual de 60,95 euros. Tanmateix, aquests dies te'l portes a casa per 44,99 €. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.