Mango té la bossa que surt del convencional, amb acabat en teixit de xarxa, efecte semitransparent i doble bossa per portar a l'interior. És una bossa d'espatlla amb mida mitjana, per la qual cosa pots portar tot el que necessitis en el dia a dia.

Es converteix en l'opció favorita a Mango per a tots els dies

Aquesta és la bossa amb què Mango conquereix la temporada i des de ja torna l'ideal per a la primavera i l'estiu, ja que aposta a la comoditat i frescor en tot moment. Una bossa de nansa curta que s'ajusta molt bé a l'espatlla gràcies a la seva amplada i que s'ha confeccionat també en teixit de xarxa, amb costures marcades que la reforcen i creen el millor dels efectes.

Una nansa flexible i agradable al tacte, pel que podràs portar-la per llargues jornades sense preocupar-te per incomoditats. És una bossa de tall arrodonit en la part superior i que igual com les bosses shopper de tota la vida, s'eixampla a mesura que s'apropa a la base per aconseguir una millor forma.

Bossa shopper red1
Bossa shopper xarxa / Mango

Amb cantonades arrodonides a la part inferior que li aporten una millor forma i un teixit exterior completament en xarxa per donar-li aquest efecte transparent que la fa ressaltar de la resta, a més de comptar amb textura única.

Les vores d'aquesta bossa són de costura gruixuda i marcada per contornejar la forma i aportar més resistència al pes. En la part interior explica amb una segona bossa o folre que és l'encarregada de protegir totes les teves coses i a més crear un contrast de textures i acabats.

Folre amb pell per a aquesta bossa top de Mango

El teixit de xarxa sens dubte és el gran protagonista en aquesta bossa de Mango, però en complementar-se amb un folre que es compon en gran part de pell ovina, hem acabat de convèncer-nos. Un folre que segueix la forma de la bossa shopper, amb més rigidesa i acabada en textura lleugera per protegir les teves coses a l'interior.

Aquest folre es compon principalment de pell bovina i es complementa amb cotó per aportar suavitat i comoditat. Quant al teixit de xarxa, t'avancem que es compon d'un teixit de poliamida que permet que el tramat es mantingui davant de l'ús constant.

Bossa shopper xarxa
Bossa shopper xarxa / Mango

Una bossa que s'ajusta en la part superior amb tancament metàl·lic d'imant per unir les dues cares principals i que té unes mesures estàndards per portar els teus imprescindibles on vulgui que vagis. Si vols tenir una idea de la seva mida, et podem avançar que les seves mesures són de 39 x 30 x 1 cm.

És una bossa que trobes ara mateix a Mango en color negre, la qual cosa la fa combinable amb un munt d'estils i a més atemporal, ja que pots treure-li profit durant tot l'any. El seu preu està disponible des de ja a Mango i és una bossa que pots tenir al teu armari per 49,99 euros ara mateix.