Aquest són els pantalons més elegants i diferents que hem vist fins ara a Parfois i per això tenir-lo a l'armari és un èxit segur. Es tracta d'uns pantalons de camals rectes, amb travetes, tancament clàssic de botó i cremallera, que a més compta amb botes acampanades per al millor dels estils.

Teixit de cotó per a uns pantalons de Parfois que el tenen tot

Aconsegueix que totes les mirades estiguin posades en tu amb aquests pantalons de Parfois que per on el miris és un encert de disseny. El primer a ressaltar és que és un disseny per a totes les figures, amb bon ajustament a la cintura i de cossatge mitjà perquè puguis portar-lo amb tops, samarretes, camises de vestir i un munt d'estils més.

S'ajusta a la part superior amb el tancament clàssic de botó i cremallera que manté el disseny al seu lloc i sense exercir pressions incòmodes. Tal com et vam dir en principi, aquest disseny compta amb travetes que et permeten agregar un cinturó i donar-li un efecte molt més elegant a aquests pantalons de Parfois.

Pantalons de Parfois
Pantalons de Parfois

Són uns pantalons que compta a més amb costures marcades en els laterals, aportant forma i estructura al moment de caminar. Els seus camals de tall ampli els permeten adaptar-se a totes les figures per igual, amb moviment lleuger també i fent d'aquests uns pantalons molt còmodes però que a més estan molt en tendència.

S'estenen per sota dels turmells, acabant en una vora llisa i delicada perquè puguis combinar-los amb calçats de tota mena, sent un d'aquests pantalons que van bé amb sandàlies, botins i molt més.

El color de fons és el beix, sent uns pantalons súper combinables, però sens dubte el gran encert són les flors de mida XL que estan estampades als camals i creen un contrast de colors i formes únic.

Aquestes flors es componen de pètals ben definits i amb colors que es degraden per donar-li un toc més natural, amb dolors roses, grocs, morats i altres tons en contrast que sens dubte els converteixen en una peça única de Parfois.

Està confeccionat 100% en cotó. Hi ha dues talles disponibles per elegir ara mateix a Parfois i són la 36 i la 38, així que has de fer un cop d'ull a les seves mesures per saber si s'adapta a les teves necessitats. El seu preu és de 42,99 euros.