No ha passat gaire temps i ja estem enamorades novament dins de l'estoc d'Stradivarius, això a causa que ens trobem amb un calçat còmode i sofisticat. Es tracta d'unes sandàlies planes que té un disseny obert, sent perfectes per a l'estiu, compten amb dues tires gruixudes a l'empenya que afegeixen tatxes per a un toc distintiu i s'ajusten mitjançant sivella. A més, la seva sola és capaç d'oferir-te comoditat durant tot el dia.

Detalls de tatxes per a les sandàlies planes d'Stradivarius

Les sandàlies planes d'Stradivarius són una opció perfecta perquè puguis caminar còmoda i sense perdre l'estil aquest estiu. Aquest és un model que aconsegueix fusionar disseny i confort, tenen un estil obert, del qual destaca la seva doble tira gruixuda en la part superior, la qual incorpora tatxes i sivelles perquè la puguis ajustar als teus peus de manera personalitzada.

Tenen una puntera rodona, el que garanteix que els teus dits siguin còmodes en tot moment, igualment són molt fresques, sent ideals per als dies més calorosos. Un dels seus punts forts és la sola plana, la que li proporciona una base estable i còmoda per caminar durant llargs períodes de temps. A més, la seva plantilla suau i embuatada et garantirà una trepitjada agradable en tot moment.

Sandàlia plana amb hebillas1
Sandàlia plana amb sivelles / Stradivarius

Addicionalment, són summament fàcils de posar i treure, pel que són una opció més que convenient per a aquells dies en què ets curta de temps. Són molt funcionals, ja que les pots utilitzar amb vestits, faldilles, shorts, texans i més, per la qual cosa podràs utilitzar-les sempre que vulguis.

Les sandàlies estiuenques d'Stradivarius destaquen per la comoditat

A Stradivarius, trobem unes sandàlies planes que ens van cridar l'atenció pel seu disseny modern i versàtil. El disseny d'aquest model destaca per les seves tires gruixudes, les quals afegeixen sivelles i que no només aporten un toc original i decoratiu, sinó que són funcionals i permeten un ajustament segur i personalitzat. A més, incorporen tatxes per diferenciar-les de models similars.

Un dels seus punts forts és la seva plantilla embuatada, ja que ofereix una màxima comoditat en caminar. D'altra banda, la seva sola baixa fa que siguin encara més còmodes i segures, pel que podràs utilitzar-les per hores i sense que tinguis incomoditats. Són perfectes per a qualsevol ocasió, ja sigui per a un passeig per la ciutat, una tarda de compres o un sopar informal amb amics, sigui quin sigui el teu estil no et defraudaran.

Sandàlia plana amb sivelles
Sandàlia plana amb sivelles / Stradivarius

Estan confeccionades amb materials resistents i duradors, així mateix són fàcils de cuidar, per la qual cosa t'acompanyaran per diverses temporades. L'únic color disponible és el marró i les talles van des de la 35 fins a la 42, el seu preu és de 29.99 euros i les pots comprar on line o si prefereixes passa't per una de les botigues físiques d'Stradivarius.