Stradivarius obre la seva temporada de faldilles amb un disseny que no trobes en cap altre lloc, amb tall ampli, butxaques plastró i que s'entalla en la part superior per fer que la figura llueixi molt més estilitzada.

Faldilla de volum ampli en Stradivarius

És la nova falda d'Stradivarius que conquereix les amants de la faldilla, i a més aposta per la frescor en tot moment. Es tracta d'un disseny de tir mitjà que s'ajusta a la cintura amb delicadesa i crea un efecte entallat molt afavoridor. Amb una tira fina en la part superior i costura marcada per aconseguir un millor ajustament, comptant a més amb un tancament frontal amb cremallera que es manté oculta per tapeta per aconseguir un millor efecte encara.

Faldilla|Falda d'Stradivarius
Faldilla d'Stradivarius

Sota de la cremallera, aquest disseny compta amb una costura marcada de línia vertical que s'estén fins i tot el baix per donar-li forma i apostar a més per la delicadesa en tot moment. Es manté entallat en la part superior amb delicadesa i sense pressions incòmodes, doncs compta amb cintura elàstica a l'esquena per acoblar-se amb més comoditat. Un disseny que s'eixampla a mesura que descendeix, comptant amb un tall ampli amb volum delicat i baix llis per aconseguir una millor forma. Un dels detalls més encantadors d'aquest disseny és que compta amb costures que van des de les butxaques laterals fins al baix, en forma de triangle per donar-li un efecte més ampli aquest disseny i també un efecte de falda de diverses capes.

Un dels detalls més encantadors d'aquesta faldilla és que compten amb butxaques càrrec en els laterals, de mida gran i amb solapa per conservar l'efecte clàssic dels pantalons d'aquest estil. Té una caiguda encantadora també en la part posterior, amb bon efecte als teus glutis i moviment lleuger per fer d'aquesta una falda que va molt bé amb la teva figura. El millor d'aquesta faldilla és que pots combinar-la amb sabatilles esportives, talons, sandàlies d'estiu i molt més.

Teixit de cotó per a aquesta falda de Stradivarius

A més de ser una faldilla que compta amb un estil ampli i delicat, aquest disseny de Stradivarius s'ha confeccionat en un teixit agradable al tacte i fresc, doncs s'ha elaborat principalment en cotó. Un teixit que es complementa amb liocel per oferir-te un tacte agradable i aconseguir un efecte llis que fa que sigui un disseny encara més encantador. El color en el qual trobaràs aquesta falda és el cru, i això la fa encara més temptadora perquè pots combinar amb un munt de peces i colors. Les talles en les quals pots triar aquest disseny van des de la XS fins a la XL, i pots consultar a més les mesures per assegurar-te quina és la que millor et va. El preu ja ho hem trobat en Stradivarius, i és de 29,99 euros.