Parfois assegura les seves vendes en aquesta temporada amb aquesta bossa que a més de combinar amb tots els outfits de diari, té un disseny del més pràctic i còmode. Confeccionada en teixit de palla, amb acabat natural i perfecta per portar els teus objectes de diari, aquesta bossa de Parfois és el que necessites per combinar diàriament.

Aquesta és una bossa de Parfois que combinarà sí o sí amb els teus millors estils. Té un color natural propi de la palla, entre beix i marró que combina molt bé amb les faldilles i vestits que solen utilitzar-se durant l'estiu. Una bossa amb un tramat just i que aporta molta estructura, per mantenir la forma en tot moment i que puguis lluir-lo amb èxit durant tot el temps d'ús.

El seu disseny és arrodonit, amb un tancament de solapa gran i amb curvatura, que a més genera una espècie de tramat en espiral que agreguen moviment i molt detall visual. Aquest teixit s'ha elaborat a mà, per la qual cosa es converteix en un accessori únic de Parfois.

Bossa de paja1
Bossa de palla / Parfois

És un accessori infal·lible de Parfois

La part baixa també conserva un disseny arrodonit i amb molt estil, fent joc amb el tancament de solapa i amb una vora que resulta del més encantadora. Aquesta bossa de Parfois compta a més amb una tira llarga en acabat llis i ajustable, que a més de fer un bon contrast de textures, et permet utilitzar-la amb màxima comoditat.

La seva butxaca interna té bon espai i compta amb cremallera per a un millor tancament, a més que la solapa compta amb un imam que garanteix el seu ajustament i et permet tancar la bossa per complet per a una millor subjecció.

Bossa de palla
Bossa de palla / Parfois

L'interior a més es troba folrat, pel que podràs portar les teves coses més importants amb comoditat i sense preocupar-te per esgarrapades.

Les mesures d'aquesta pràctica bossa de Parfois són de 27x15x7 cm, oferint-te prou capacitat per transportar les teves coses d'un costat a un altre amb facilitat. El preu és una de les coses que més ens ha agradat d'aquesta bossa de Parfois, ja que es troba disponible per 23 euros.