Com ha causat enrenou els vaquers rectes cropped de Calzedonia que ja són tendència absoluta en algunes de les seves botigues a causa del molt que s'han venut, però no només això, sinó que també han tornat uns pantalons molt populars a través de les xarxes socials.

Són uns texans que es poden trobar en 3 colors diferents i amb un ajustament molt bo al cos, la qual cosa els converteix en una peça molt versàtil per a tota mena de dona sense que hi hagi cap problema.

Per excel·lència s'han convertit en uns texans imprescindibles a les botigues de la marca italiana, sobretot perquè el preu que tenen és de 39,95 euros, un preu que molt poques vegades solem veure per pantalons de tanta qualitat com aquests.

Pantalons de Calzedonia
Pantalons de Calzedonia

Aquests són uns texans que valen molt la pena i tothom està dient això

Si tenim en compte el ben dissenyats i elaborats que hi són, aquests texans s'emporten tots els premis haguts i per haver-hi, més que res perquè té un aspecte modern, però mantenint aquest toc atemporal que fa dels texans una peça de deu per a qualsevol ocasió.

Tenen un disseny recte que fa que quedin genials a les cames de qualsevol dona i alhora un disseny cropped que li queda molt bé a aquests texans. Té un tancament de botó amb cremallera i unes travetes perquè puguem portar cinturons si així ho volem.

El seu baix queda per sobre dels turmells i té un acabat esfilagarsat que el converteix en uns molt bons texans, sobretot pel còmodes que són, ja que estan elaborats majoritàriament per un teixit de cotó i polièster.

Com hem dit, estan en tres colors diferents a Calzedonia, els quals són el negre, el cru i un blau difuminat amb blanc, el qual és molt més cridaner. A més d'això, podràs aconseguir aquests texans a les talles S i M, doncs són les úniques disponibles ara mateix a causa del molt que s'han venut.