Els matins poden ser una mica més brillants i acolorits amb la torradora retro SilverCrest de Lidl. Aquest encantador electrodomèstic no només afegeix un toc de nostàlgia a la teva cuina, sinó que també ofereix un rendiment excepcional que farà que t'enamoris dels teus esmorzars.

Amb una potència de 920 W i disponibles en una varietat de colors alegres, aquesta torradora no només és funcional, sinó que també és un complement encantador per a qualsevol cuina. Des del groc brillant fins al vermell vibrant, hi ha un color per a cada estil i preferència.

Combina tecnologia fiable amb un disseny espectacular

Una de les característiques més destacades d'aquesta torradora de Lidl és el seu centrament automàtic de les torrades i el seu control electrònic de torrat. Això garanteix que cada llesca de pa es torri de manera uniforme, sense importar el seu gruix o mida. A més, amb 6 nivells de torrat per elegir, pots personalitzar la teva torrada exactament com t'agrada, des de lleugerament daurada fins a cruixent i daurada.

Torradora SilverCrest
Torradora SilverCrest / Lidl

Pots comprar-la ara mateix a Lidl

Però aquesta torradora de Lidl no s'atura aquí quant a funcionalitat. També compta amb una funció de descongelació, perfecta per a aquells matins en què necessites torrar pa congelat ràpidament. La funció d'escalfament et permet reescalfar torrades o pa prèviament torrat, mentre que la funció de parada et dona control total sobre el procés de torrat.

Per a més comoditat, aquesta torradora inclou un accessori per escalfar desmuntable, ideal per escalfar pastes o croissants. La safata recollidora de molles extraïble facilita la neteja, mentre que la funció autoelevadora assegura que puguis treure amb seguretat les llesques de pa més petites sense cremar-te.

Costa menys de 25 euros a Lidl

A més, aquesta torradora de Lidl està dissenyada pensant en la seguretat. S'apaga automàticament si el pa es queda encallada, el que et dona tranquil·litat i evita accidents. I amb un pràctic enrotllables, pots guardar-la fàcilment sense desordre a la teva cuina.

Torradora SilverCrest1
Torradora SilverCrest / Lidl

Amb unes mesures de 28,4 x 16,9 x 19,1 cm i un pes de tot just 1,27 kg, aquesta torradora és compacta i lleugera, perfecta per a cuines amb espai limitat. I amb una longitud de cable de 100 cm, tens flexibilitat per col·locar-la on vulguis a la teva cuina.

Per si fos poc, el preu de 24,99 euros la converteix en una opció accessible per a qualsevol pressupost, sense comprometre la qualitat o el rendiment. A més, la seva compra està disponible tant en la pàgina web de la multinacional alemanya o a les seves botigues físiques.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl