Mango té el vestit amb què triomfes en la temporada de flors i es converteix en el favorit per a una celebració especial durant el dia. Un vestit de disseny entallat, amb detalls de volants i estampat de flors a contrast que creen el millor dels efectes.

Detall d'obertura per a un vestit de Mango que és pura elegància

Amb el nou estampat de Mango capturaràs unes quantes mirades i et sentiràs del més elegant. Es tracta d'un vestit amb tirants fins que s'acoblen amb delicadesa a les espatlles i deixen al descobert el coll i els braços, aportant frescor i sent perfecte per a un dia de sol.

Un disseny amb escot a V a la part davantera que s'acobla amb delicadesa al bust i comptant amb un efecte realçant que resulta encantador. Aquest escot compta a més amb detalls de volants que es mouen amb lleugeresa mentre camines i comptant amb vora delicada per a un millor efecte.

Vestit de Mànec|Mango
Vestit de Mango

Aquests volants s'estenen fins i tot el baix amb caiguda natural i fan d'aquest un vestit elegant amb molt moviment i que gràcies al teixit lleuger llueix molt delicat. Es manté entallat al bust amb delicadesa i continua així a la cintura per aconseguir un efecte delicat, fent que les teves corbes ressaltin des del primer moment.

El disseny es manté lleugerament entallat al teu maluc i amb una faldilla de tall recte que s'estén fins als turmells. El baix és asimètric, amb moviment delicat també i caiguda en ones perquè siguis el centre de totes les mirades.

Un detall d'obertura en el baix que deixa veure amb delicadesa la cama des de la cuixa i comptant amb un estil elegant i atrevit alhora.

Resulta a més un vestit agradable al tacte ja que s'ha confeccionat 100% en polièster i el seu acabat és d'estampat de flors grans amb tons lila, taronges i fons blanc per crear el millor efecte.

Les talles per elegir van des de la XS fins a la XL i el preu pel qual pots aconseguir aquest vestit és de 69,99 euros.