És el vestit delicat de Massimo Dutti que pots portar amb el teu estil més elegant i robar-te totes les mirades durant aquestes festivitats. Amb tall ajustat, de mànigues llargues i confeccionat en llana per brindar-te màxima calidesa, és el vestit de Massimo Dutti per a l'hivern.

Un disseny de Massimo Dutti que no té desaprofitament

Ens hem enamorat d'aquest disseny de Massimo Dutti des del primer moment i és més que afavoridor per a la figura. El primer que ressalta és el coll alt i doble que estilitza la figura, creant un efecte elegant en tot moment i sent ideal per a l'hivern.

Les mànigues es mantenen ajustades als braços, amb plecs delicats i punys que superen els canells amb molta delicadesa. A més, compten amb un acabat elàstic que s'emmotlla amb comoditat a les mans i resultant del més elegant i encantador.

Faldilla|Falda de Massimo Dutti
Faldilla de Massimo Dutti

Es manté ajustat a la cintura, amb costures marcades a les espatlles i una faldilla llarga que s'estén gairebé fins als turmells per a un efecte molt elegant. Aquest vestit combina amb botes de canya alta, botins, sandàlies i tots els ouftis d'hivern que se t'ocorrin.

El seu baix és recte i mentre en la part posterior es manté llis, en la part davantera compta amb una obertura de triangle que li aporta millor moviment i més delicadesa. El teixit li aporta tota la delicadesa, ja que aquest és un vestit de Massimo Dutti que es troba disponible en llana, per garantir-te calidesa i aportar tota l'exclusivitat.

L'ajustament al cos és molt més precís gràcies que compta amb tancament de cremallera en la part posterior per a més precisió i que puguis portar-lo amb comoditat. Si vols combinar-lo, pots agregar un abric o jaqueta en color fosc per crear el millor dels contrastos.

El color en el qual pots trobar aquest disseny de Massimo Dutti és el cru, amb talles que van des de la XS fins a la L i totes elles disponibles fins al moment de la nostra recerca. El seu preu és tan exclusiu com el seu disseny, ja que pots aconseguir aquest vestit per 149 euros.