Terrassa compta cada vegada amb una oferta de restaurants més variada, i és que és una de les ciutats més importants de Catalunya, amb el que la competència cada vegada és més fort per fer-se lloc entre els més ben valorats de la ciutat.

Precisament per això hem volgut conèixer a TripAdvisor quins són els restaurants a Terrassa més ben valorats.

Restaurants per a tots els gustos a Terrassa

El rànquing el lidera el restaurant Talaiot, ubicat molt a prop de la famosa Rambla d'Egara, el ple cor de Terrassa. En aquest restaurant que ja assoleix la nota de 4,5 a TripAdvisor, podem trobar una carta del més variada, però en la qual destaquen les calderetes, arrossos, i peixos: caldereta d'arròs caldós amb llamàntol, caldereta de llagosta, de marisc variat... o paelles com la mixta, la de llagosta, de llamàntol... Una varietat perfecta per als amants del menjar mediterrani, i és que aquest restaurant està inspirat en l'illa de Menorca i els seus sabors, famosos pel bon producte del mar.

talaiot

Aperitius del Talaiot

Els seus menús van des dels 24 euros el del dia fins als 42 euros el menú Maó, i arrenquen comentaris molt positius a TripAdvisor com el següent: "Excel·lent restaurant especialitzat en sabors menorquins. Arròs caldós, senzillament excel·lent, a destacar també la sípia amb sobrassada. Amabilitat i eficàcia del servei."

En segon lloc trobem l'Udon Parc Vallés, situat en una zona comercial famosa de Terrassa, i en la qual trobem una d'aquestes franquícies de menjar asiàtic que tant agrada a molts, i que s'ha colat amb un 4,5 com el segon restaurant més ben valorat de la ciutat. Aquí trobarem clàssics del menjar asiàtic com a entrants: gyozas de diversos tipus, tataki de salmó, tempures de verdures... i una àmplia varietat d'arrossos i fideus com a plats principals, ja ens agradin caldosos o secs. També podem optar per les opcions de sushi que tenen per als amants d'aquest clàssic japonès.

udonpv

Udon Parc Vallés

I per acabar postres típiques asiàtiques, entre els que destaquen el pastís de formatge amb gingebre o el banana & cho-co, un cruixent de plàtan amb xocolata que ens n'ha meravellat més d'un.

Finalment, completa el podi dels restaurants més ben valorats de Terrassa a TripAdvisor el Mexterra, un restaurant especialitzat en menjar mexicà, ubicat en el centre de la ciutat. Una autèntica delícia per als amants del menjar mexicà, en el qual podem trobar els típics entrants, com xilis de Jalapa farcits de formatge, guacamole, nachos, per continuar amb una varietat de tacos espectacular (tacos al pastor, de gambes, de pollastre...) A més, si preferim els burritos, també tenim aquesta opció disponible, amb la qual cosa s'adapta a les nostres preferències en el que refereix a menjar mexicà. Comentaris com el següent el fan assolir ja la medalla de bronze a TripAdvisor a Terrassa: "Dels millors mexicans que he menjat tot perfecte i els cambrers un 10 explicant tot i recomanant. Repetirem segur."

mexterra

Restaurant Mexterra

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)