Ikea ens ofereix la combinació perfecta de disseny retro i funcionalitat moderna que podria encaixar a qualsevol casa de disseny. Una butaca que, amb la seva combinació d'estil, comoditat i qualitat, és una excel·lent opció per als qui busquen afegir un toc d'elegància a la seva llar sense sacrificar la funcionalitat.

Estem parlant de la butaca EKENÄSET d'Ikea. Inspirada en el disseny escandinau dels anys cinquanta, la butaca EKENÄSET aporta un aire retro del més estilós a l'espai. El seu disseny clàssic i atemporal el converteix en una peça versàtil que queda bé en qualsevol lloc, ja sigui al saló, la sala d'estar o fins i tot en una oficina a casa.

El que distingeix a la butaca EKENÄSET d'Ikea és la seva senzillesa, comoditat i fermesa. Ja sigui que estiguis llegint, xerrant amb amics o simplement relaxant-te, aquesta butaca t'ofereix un seient resistent i confortable durant molts anys.

Comoditat, disseny i qualitat són algunes de la virtuts que defineixen aquesta butaca d'Ikea

A més, cada butaca d'Ikea és única, ja que l'estructura de fusta es tenyeix primer de marró fosc i després se li aplica vernís incolor, la qual cosa permet que la veta de la fusta es vegi clarament. Aquesta atenció al detall ressalta la bellesa natural de la fusta i agrega un toc d'autenticitat al disseny.

Butaca EKENÄSET
Butaca EKENÄSET / Ikea

Pots comprar-la ara mateix a Ikea

El confort no es queda enrere, ja que l'escuma d'alta resiliència del seient i del respatller garanteix que la butaca recuperi la seva forma original quan t'aixequis. Les molles en ziga-zaga del seient i el teixit elàstic del respatller proporcionen una experiència d'assegut còmoda i ferma.

L'estructura de la butaca està feta de fusta massissa, la qual cosa garanteix una base estable i duradora. El respatller inclinat et convida a relaxar-te i gaudir de moments de descans en total comoditat i seguretat.

Butaca EKENÄSET1
Butaca EKENÄSET / Ikea

Costa menys de 200 euros

Amb les seves altes potes de fusta massissa, la butaca EKENÄSET d'Ikea facilita la neteja sota del moble, el que permet passar l'aspirador o recollir objectes sense dificultat. A més, l'entapissament elegant i durador garanteix un ajustament perfecte que perdurarà al llarg dels anys.

Disponible originalment per 269 euros, la butaca EKENÄSET està actualment a la venda per 199 euros. I podràs comprar-lo tant a les botigues físiques d'Ikea com en la seva pàgina web.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 3 d'abril de 2024

Pots comprar-la ara mateix a Ikea