Sfera té aquest vestit que et farà lluir diferent de la resta i que és sol per a les més atrevides. Es tracta d'un vestit retro, amb tall ampli i costura en forma de cor en la part davantera que li agrega el detall més romàntic.

El vestit de Sfera per a totes les figures

És un disseny de Sfera que és ple de detalls i compta amb un teixit encantador que crea un efecte frunziment únic. Amb un coll en punta a V que s'estén fins al bust amb molta delicadesa i protegint-lo per complet per lluir un estil elegant.

Aquest disseny compta amb costures marcades a les espatlles i detall frunzit, amb plecs delicats que s'estenen des de les espatlles fins a la màniga, amb efecte elegant i realçant la figura en tot moment.

Les seves mànigues són llargues i llises, les quals arriben fins als canells amb un puny llis i rivet per a millor ajustament al cos.

Vestit de Sfera
Vestit de Sfera

Tot l'encant es troba en la part davantera, amb una costura en forma de cor que cobreix gran part de l'abdomen i a més crea un efecte frunzit a la resta del teixit per a plecs llargs, marcats i que cenyeixen el vestit a la figura amb el millor dels èxits.

Una costura de cor que ve acompanyada d'una costura amb corbes que obre pas a la faldilla delicada i de volats en el baix. Gràcies al seu teixit lleuger i amb plecs, la faldilla té molt moviment, amb caiguda natural a les cuixes i molt estil, perfecte per portar de diari o en qualsevol ocasió especial amb el mateix estil.

Compte en el baix amb una vora de rivet gruixut que li aporta més delicadesa i és un vestit que podràs combinar amb botins de canya alta, leggings i un munt d'estils més. En la part posterior els detalls no passen desapercebuts, ja que ve acompanyada d'una costura marcada en meitat de l'esquena i també amb plecs que li aporten millor ajustament.

El color en el qual hem trobat aquest vestit de Sfera és el lila, mentre que les talles disponibles són S, M i L. Les tres talles es troben disponibles fins al moment de la nostra recerca, mentre que el preu per aconseguir-lo és de 35,99 euros.