És un patinet elèctric d'Amazon que resulta pràctic, compacte i de bona potència, per fer els teus passejos a l'aire lliure amb comoditat o anar als llocs més propers en menys temps. Pertany a la marca Cecotec i és un patinet amb una potència de 700W, prou per moure't a una bona velocitat.

Mou-te al teu ritme gràcies a Amazon

Aquest és un patinet d'Amazon amb què pots triar fins a 3 modes de conducció, sent dels més complets que hem vist i tenint la potència necessària per manejar fins a 25 km sense necessitat de recàrrega.

El seu bateria és intercanviable i té molt bona durada, brindant-te la potència màxima per conduir per terrenys inclinats o costes amb la mateixa eficiència. Aquest disseny compta amb rodes de 8,5 polzades i han estat creades amb una tecnologia innovadora que prevé les rebentades inesperades.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Patinet de Cecotec
Patinet de Cecotec

Per a més seguretat, el patinet compta amb un sistema de frenada bastant segur, amb triple sistema d'ajustament. El fre de disc, el fre elèctric i el fre manual afegit en la part posterior et garanteixen més estabilitat al moment d'utilitzar-lo.

Els modes de conducció són bastant eficients i pràctics, compte amb una manera eco que et permet estalviar energia, optimitzant els teus recorreguts i permetent-te arribar més lluny. Compta també amb la manera confort, la qual està destinada per a un rendiment constant i recorregut uniforme. Finalment, hem d'esmentar la manera Sport, on aprofites la màxima potència i velocitat del patinet.

Inclou una pantalla que et mostra l'estat del patinet mentre condueixes, per la qual cosa pots portar el control de la velocitat, la bateria i la configuració en general del patinet. Aquest disseny a més és intel·ligent, ja que pots connectar-lo amb el mòbil per a un millor control.

El disseny de Cecotec a Amazon és completament plegable, sent un patinet que et permet estalviar espai, ja sigui perquè vulguis emmagatzemar-lo o necessitis transportar-lo d'un lloc a un altre. El seu preu a Amazon és de 299 euros.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon