Xiaomi ha conquerit els amants dels vehicles de dues rodes i és que té a la venda un patinet tan pràctic com eficient. Amb un disseny simple, minimalista, fàcil de manejar i la possibilitat de rodar fins i tot per 30 km amb la mateixa potència.

És un dels èxits de Decathlon ara mateix

El patinet de Xiaomi compta amb una velocitat màxima de 25 quilòmetres per hora, perquè et traslladis durant les teves activitats del dia a dia de manera ràpida i a temps sempre. Amb el nom de Mi Electric Scooter 3, és un patinet de Xiaomi dels més moderns, amb pantalla LCD, perquè vegis l'estat del dispositiu mentre l'utilitzes.

El patinet de Xiaomi que es troba disponible a Decathlon compta amb molts avantatges com, per exemple, la capacitat que té per pujar costes amb graus d'inclinació que arriben fins als 16 graus, per exemple, també la capacitat de suportar un pes elevat, tenint resistència fins i tot de 100 quilos.

Patinet de Decathlon
Patinet de Decathlon

Resulta un patinet molt eficient i al mateix temps segur, doncs explica amb pneumàtics que ofereixen un bon lliscament fins i tot davant de pisos humits, a més d'explicar amb frens eficients i reflectors que reflecteixen la llum dels altres vehicles en els laterals.

Per aconseguir una càrrega completa del dispositiu, has d'esperar al voltant de 8 hores. Les funcions són del millor, però el disseny no es queda enrere, ja que aquest patinet té un sistema plegable que et permet portar-lo on vulguis amb més comoditat.

L'estructura es manté ferma en tot moment i és un disseny elaborat en alumini, brindant-te un bon nivell de lleugeresa i arribant a pesar els 13 quilos. La bateria compta a més amb un sistema de protecció antidescàrrega, que evita que el dispositiu la descarregui quan no l'estàs utilitzant.

En qualsevol altre lloc, aquest és un patinet de Xiaomi que aconseguiràs per 450 euros, però Decathlon ha volgut donar la sorpresa final i el té disponible per 429 euros.