El dia del Pare se celebra aquest cap de setmana. I si encara no has pensat a què regalar-li al teu, potser va sent hora que comencis a fer-ho. Després es tira el temps a sobre i no tindràs res per agrair-li tot el que ha fet i fa per tu.

En cas que al teu li agradi gaudir de la millor gastronomia, ets al lloc adequat. Així no hauràs de donar-li més voltes a l'assumpte. Et proposem una opció de primera categoria que, a més, està d'oferta aquests dies.

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs el regal perfecte per al dñia del Pare

L'opció en qüestió la trobaràs en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. I es tracta d'un pack que inclou caviar d'alta qualitat i un vi fi de Xerez. Una combinació que encantarà als paladars més exigents.

En tot cas has de tenir en compte que el vi és una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I quan la hi donis al teu pare, digues-li que la consumeixi amb moderació. La seva graduació és de 16,50 %Vol.

Pack dia del pare caviar Ríofrío + vi fi en branca La Honda Jerez

Pack dia del pare caviar Ríofrío + vi fi en branca La Honda Xerez / El Corte Inglés

Una combinació única i irresistible per als paladars més exigents

El pack del que et parlem i que trobaràs rebaixat a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés compta, d'una banda, amb una llauna de caviar Riofrío. Es tracta d'un caviar tradicional de l'Iran que compta amb el punt just de maduració i de sal. Ofereix "les millors qualitats dels caviars del mar Caspi amb la insuperable matèria primera de Riofrío", tal com assenyala el fabricant.

Aquest caviar desplega un sabor marí intens. Segons el tast és "llarg en boca, amb matisos a cremes i fruita seca", i té una "textura untuosa i rodona".

D'altra banda tenim el vi fi Fi en branca dels cellers La Honda, a Xerez. Uns cellers amb experiència des de 1852 i que elaboren el vi en botes que daten de 1851, que segons el fabricant van ser fabricades per a la producció de vins fins i 'fins amontillados'.Este vi ha estat criat biològicament durant 12 anys "en sistema de solera i criaderas".

Segons el tast és un vi que presenta a la vista un "color or intens amb brillantors ambre". A nas té "notes de llevat de flor atenuades per intenses notes d'oxidació, molt complex", així com "notes de caramel torrat, amb records a massapà, salnitre, ametlles, avellanes i nous garapinyades." I en boca té una "entrada seca i amb volum, amb un punt salí". El seu pas en boca és "poderós i untuós, amb notes de fusta noble". I té un final "cítric, amb forta persistència de fruita seca".

Una combinació que, com dèiem, està d'oferta a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Perquè habitualment costa 133 euros, però aquests dies està rebaixat en un 26% fins als 98,95 €. Un preu que el converteix en una opció ideal com a regal per al dia del Pare.