Els productes sostenibles i fets amb materials naturals prenen cada vegada més forces. I és que a més de contribuir amb el medi ambient, són d'aquests accessoris que combinen amb tot, s'adapten a diferents decoracions i aporten un toc fresc i natural a qualsevol habitació.

Leroy Merlin compta amb una línia d'articles per a la casa que compleixen amb aquestes característiques i que possiblement vagin a donar-li a la teva casa un ambient totalment diferent.

Estalviadora i amb el millor disseny

Aquest és el llum de sostre de bambú que Leroy Merlinen oferta fins al 2 de febrer i la primera bona notícia és que és un llum dissenyat amb una tecnologia d'última generació que et garanteix un baix consum.

Lampara de Leroy Merlin1

Llum de sostre INSPIRI Hana bambú marró / Leroy Merlin

En el color natural del bambú i amb un disseny gairebé d'esfera, aquest llum de Leroy Merlin és el llum perfecte perquè puguis il·luminar sales, habitacions, menjadors i molt més, doncs compta amb una alçària regulable perquè la utilitzis en diferents ambients i amb diferents tipus d'il·luminació. Aquest llum resulta compatible amb diferents llums de tipus LED, per la qual cosa a més podràs il·luminar per un bon temps amb la mateixa bombeta, ja que duren més en el temps que les convencionals.

La seva carcassa està fabricada majoritàriament amb bambú, però també compta amb metall, la qual cosa li brinda més rigidesa i a més una estructura molt més ferma i resistent a l'ús continu. També compte amb un índex de protecció IP20.

Lampara de Leroy Merlin

Llum de sostre INSPIRI Hana bambú marró

S'adapta a tots els espais

Quant a les mesures, has de saber que mesura 38 x 38 x 24 cm. La bombeta és personalitzable, així que pots elegir aquella amb la qual et sentis milor. El tipus de casquet que té és el E27, detall que has de tenir en compte a l'hora d'utilitzar-la.

Aquest és un llum que sembla tret d'una revista de luxe, però que pel preu que té difícilment podràs resistir-se. Al principi aquest llum es trobava disponible per 45,99 euros, però ara té un descompte del 13,05%, per la qual cosa pots trobar-la disponible per 39,99 euros. Així que, si tens un regal pendent o fa temps que penses a canviar els teus llums, aquest pot ser el moment.