L'hivern és una mala època per als qui no tenen assecadora a casa. I és que l'habitual és que la roba que traiem de la rentadora tarda a eixugar-se bastant més del que tarda en altres èpoques de l'any. Sobretot a les zones més plujoses i humides.

A més, en passar més temps humida, la roba adquireix olors desagradables. I tot això sumat al temps que hem perdut esperant que s'assequés. Un problema que s'agreuja a les cases on viuen famílies, ja que no és seca una bugada quan ja hem d'estendre la següent.

Leroy Merlin alleugereix el temps d'assecatge de la roba

Al mercat hi ha algunes solucions que ens ajuden a eixugar la roba més ràpid. Per exemple, instal·lant un deshumidificador a prop o estendre a roba prop d'una estufa. No obstant això, Leroy Merlin té una solució molt més pràctica i eficaç.

Ja saps que la distribuïdora francesa proposa nombroses solucions als problemes del dia a dia a la llar. I també han pensat l'assecatge de la roba. D'allà surt l'invent que coneixeràs a continuació.

Es tracta d'un estenedor de roba elèctric que trobaràs a la venda a Leroy Merlin i que t'anirà de luxe per eixugar la roba de la forma més ràpida. I està a molt bon preu.

Estenedor electrico a la venda a Leroy Merlin1

Estenedor de roba elèctric a la venda en Leroy Merlin / Leroy Merlin

Senzill, compacte, eficaç i plegable

Aquest estenedor elèctric està fabricat amb alumini lleuger, el que fa que amb prou feines pesi i es pugui transportar amb facilitat. I té una potència de 100 W. L'assecatge no serà instantani, però tardaràs molt menys a eixugar la roba que en la forma convencional.

Quant a les seves dimensions, aquest estenedor mesura 95 cm de llarg, 55 cm d'ample i 75 cm d'alt. I podràs plegar-lo fàcilment quan no l'utilitzis perquè amb prou feines ocupi espai.

Estenedor electrico a la venda a Leroy Merlin1

Estenedor de roba elèctric a la venda en Leroy Merlin / Leroy Merlin

"És perfecte per eixugar el més urgent en dies plujosos", "Escalfa bastant i fa bastant bé la seva funció per al preu que té" o "Ho recomano com a complement de l'estenedor tradicional", són alguns dels comentaris dels compradors.

I quant al seu preu, aquest estenedor elèctric a la venda a Leroy Merlin costa 36,99 euros. Encara que has de tenir en compte que les unitats en la pàgina web s'han esgotat. Hauràs de comprovar la disponibilitat en botiga.