Encara que el fred s'hagi apoderat de la major part de la geografia, pot ser que hi hagi molts matins assolellats en què ve de gust passar una estona a la terrassa o la pilota de casa. I no només això. És possible que tinguis algun sistema de calefacció per a exteriors. O que l'estiu passat et quedessis amb les ganes de comprar un set de taula i cadires per sopar a la frescade tant en tant. O fins i tot que no hagis fet el pas perquè no hagis trobat un set adequat a les mesures contingudes del teu balcó o terrassa.

Si et trobes en algun d'aquests escenaris, és molt possible que t'interessi el producte que ocupa les següents línies i que pots trobar a Leroy Merlin a un preu molt atractiu.

Leroy Merlin equipa el teu balcó amb un conjunt per a dos comensals

Es tracta del conjunt de mobles per a terrassa Flora. Un set ideal per a dues persones i que està dissenyat per a balcons petits. Encara que també anirà de luxe en terrasses més grans o jardins.

Aquest conjunt Flora de Leroy Merlin consta de dues cadires i una taula. Les cadires mesuren 41 cm d'ample, 80 m d'alt i 47 cm de fons. Mentre que la taula ofereix 60 cm per costat a la superfície i té una altura de 71 cm. Unes mesures ideals per a dues persones.

Conjunto Flora a la venda a Leroy Merlin2

Conjunto Flora a la venda en Leroy Merlin / Leroy Merlin

Resistents, plegables i barates

Tant la taula com les cadires d'aquest conjunt de Leroy Merlin estan fabricades amb acer d'alta resistència. I llueixen en un color grisa antracita.

El fabricant recomana utilitzar-les sota coberta per protegir-les de la llum del sol. Encara que no hauràs de preocupar-t'hi si no tens coberta per protegir-les del sol o de la pluja, doncs les tres peces són fàcilment plegables. Això, a més, et permetrà estalviar tot l'espai quan no les utilitzis o quan vulguis guardar-les.

Conjunto Flora a la venda a Leroy Merlin

Conjunto Flora a la venda en Leroy Merlin / Leroy Merlin

I atenció al seu preu. Perquè equipar el teu balcó, terrassa o jardí amb aquest conjunt Flora de Leroy Merlin et costarà 61,57 euros.