Si vols provar aliments que surtin de l'habitual i sorprenguin als paladars més exigents, el Club del Gurmet d'El Corte Inglés hauria de ser una per a obligada per a tu. Aquí trobaràs les millors varietats de productes autòctons i també arribats des d'altres parts del món. I tan bons són que fins i tot aconsegueixen que aliments com les patates fregides, de què no convé abusar, siguin saludables per al nostre organisme. I no per això renuncien al bon sabor. Al contrari.

Així ho demostren les patates fregides al pebre negre amb oli d'oliva Verge Extra i sal rosa de l'Himàlaia de la marca San Nicasio. Unes patates fregides que venen en bosses i que, a més de ser del més saboroses, aporten alguns beneficis per a la salut.

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs unes patates fregides molt saludables elaborades amb sal rosa de l'Himàlaia

Això és gràcies als ingredients que contenen aquestes patates fregides de San Nicasio a la venda en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. D'una banda, pel pebre negre, que a més d'aportar un gust únic a les patates, té un alt contingut en vitamines, minerals i olis. I tot això proporciona beneficis que milloren l'absorció de nutrients, el ritme cardíac, la pressió sanguínia, el creixement de cèl·lules saludables i la bona digestió. A més, també conté propietats antiinflamatòries, antioxidants, antibacterianes, reductores de febre, i estimulants del sistema immune.

Patates fregides al pebre negre amb oli d'oliva Virgen Extra i sal rosa de l'Himàlaia de San Nicasio1
Patates fregides al pebre negre amb oli d'oliva Verge Extra i sal rosa de l'Himàlaia de San Nicasio / El Corte Inglés

D'altra banda, la sal rosa de l'Himàlaia conté fins a 86 minerals i oligoelements que aporta un plus de salut, a més de, com el pebre, li aporta un sabor únic a aquestes patates de San Nicasio.

D'altra banda, aquestes patates són elaborats amb oli d'oliva verge extra amb Denominacion de Origen Protegida Priego de Córdoba 100%. És un dels olis més sans disponibles al mercat. I han estat cuinades a baixa temperatura seguint mètodes tradicionals.

Aptes per a celíacs, sense conservants o sucres afegits, i rebaixades en un 25%

Així mateix, aquestes patates no contenen gluten, ni lactosa, ni sucres afegits, ni conservants. I venen en una bossa amb atmosfera protectora que permeten conservar el producte en un perfecte estat.

Patates fregides al pebre negre amb oli d'oliva Virgen Extra i sal rosa de l'Himàlaia de San Nicasio
Patates fregides al pebre negre amb oli d'oliva Verge Extra i sal rosa de l'Himàlaia de San Nicasio / El Corte Inglés

Segons el fabricant, aquestes patates, atès el seu sabor picant, són perfectes per acompanyar amb cervesa, vi, vermut o begudes animoses. I són ideals a tall d'aperitiu o tapa.

Unes patates que venen en bosses de 150 grams i que, a més de comptar amb les virtuts que t'hem explicat, estan rebaixades aquests dies. A la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés les trobaràs a un preu de 2,90 euros. El seu preu habitual seria de 3,90 €, el que significa una rebaixa del 25%.