La sangria Lolea Rosé és un còctel d'aroma elegant de la flor d'hibisc que no podrà faltar en alguna celebració ja que evoca moments agradables. És bastant refrescant tal com ho és el vi blanc, però amb la mescla de fruites i espècies perfecta. Sens dubte serà una de les teves begudes preferides per molt temps.

Aquesta sangria elaborada sota la mirada d'Albert Adrià està donant molt de què parlar gràcies a la seva lleu sensació picant (atorgat pel gingebre) i alhora refrescant del bombollejant gas carbònic.

Lolea rosé es fabrica fent servir raïm garnatxa i ull de llebre, i a més es fa servir la millor combinació de fruites, flors i espècies que creen la millor harmonia de sabors i aromes.

Sagnia|Sangria Cocktail Nº 5 rosé Lolea

Sangria Cocktail Nº 5 rosé Lolea / El Corte Inglés

Lolea rosé el vi rosat que està de moda

Té un toc d'elegància i sofisticació amb el seu inigualable color rosa pal que tant crida l'atenció. Gràcies al seu baix contingut en tanins es poden veure més pàl·lids, però és més fresc gràcies al seu toc àcid que rememora la sensació dels fruits cítrics.

L'excel·lència de les seves matèries primeres i el procediment realitzat per a la seva elaboració garanteixen aquest toc gastronòmic que requereix aquest tipus de beguda. El seu lleu especiat i la mescla fruitera fa possible gaudir del seu intens sabor de baixa dolçor.

Aquest vi rosat deu la seva aroma elegant a la flor d'hibisc i és tan versàtil que es pot prendre a l'estiu ben freda o en els mesos d'hivern amb o sense calor. És una de les millors opcions per als teus brindis.

Gràcies que no conté lactosa, ou, conservants ni gluten, pot ser consumida per vegans i celíacs, així ningú no es perdrà d'aquesta meravellosa experiència.

L'ampolla conté 750 ml i la seva concentració d'alcohol és de 8% en volum, la pots trobar per 9,69 euros.

Si desitges unir-te amb totes les de la llei a la celebració, la recomanació més gran del celler 'Omplert Casa Lola´ és servir bé fregeixi en una copa flauta de vidre fi i a la vora un pètal de la flor d'hibisc per complementar l'estil.