El Corte Inglés en té a la seva secció de supermercat una de les més freqüentades. Són molts els visitants d'aquest espai de la cadena de grans magatzems. I això és, en gran part, gràcies a la increïble varietat de productes que es poden trobar. Qui no vulgui perdre el temps recorrent supermercats a la recerca d'un producte concret, el súper d'El Corte Inglés és una visita obligada.

Aquí, a més, es poden trobar productes de marques capdavanteres, amb la qual cosa no encertar és gairebé impossible. I tot això sense oblidar els aliments frescos. Seccions com la de carnisseria o peixateria sempre tenen cua, mentre que en fruiteria i verdures trobem sempre el millor.

No podràs resistir-te a l'arròs amb popets de la marca Club del Gurmet

Però això no és tot. També hem de tenir en compte els productes que es venen sota la marca El Corte Inglés, la qualitat del qual no sol defraudar. I menys que s'envasen sota el segell del Club del Gurmet. Aquests són, amb diferència, el més deliciós i exclusiu que ens podem emportar a la boca.

Un exemple d'aquests productes és l'arròs amb popets de la marca Club del Gurmet. Un plat típic de la gastronomia mediterrània que no et deixarà indiferent. És de molt fàcil preparació. I a canvi tindràs un plat del més deliciós per gaudir en qualsevol àpat. No és casualitat que estigui entre el més venuts de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

El procés de preparació és molt senzill. Només hauràs de vessar el contingut en una cassola i posar-la al foc fins que bulli. Quan ho faci, aboques l'arròs que ve a l'envàs inclòs en la compra i baixes el foc, deixant-lo coure durant 16 minuts mentre remous de tant en tant. Finalitzat aquest temps, el deixes reposar un parell de minuts i el tindràs llest per menjar.

Fàcil preparació, i elaborat amb productes molt saludables i de qualitat

Els ingredients utilitzats per a l'elaboració del brou d'aquest arròs amb popets de la marca Club del Gurmet són naturals en la seva totalitat. Aquests són: brou de peix (aigua, peix de roca, sorells) pulpitos (22%), ceba 5,4%, tomàquet fregit (tomàquet 1,7% (tomàquet i àcid cítric), oli d'oliva 0,4%, sucre, sal) vi negre 1,3% (sulfits), pebrot vermell 0,5%, oli de gira-sol, all 0,2%, tinta de sípia i pebre 0,01%. I hi cal sumar l'envàs d'arròs que inclou, l'origen del qual trobem al Delta de l'Ebre. És un dels millors arrossos del país.

Arròs amb pulpitos Club del Gurmet

Arròs amb popets Club del Gurmet / El Corte Inglés

I si ja se t'està fent la boca aigua, has de saber que cada envàs de 390 grams té un preu de 10,90 euros. Un cost bastant més econòmic del que et costaria a qualsevol restaurant d'alta cuina, i que tot i així res ha d'envejar dels que preparen els millors xefs del panorama internacional.