Massimo Dutti cuida tots els detalls i amb aquest top demostra que sempre està al cim de l'elegància. Un disseny de coll rodó que cau amb delicadesa en la part superior, amb vora de rivet i caiguda folgada per a un millor efecte.

Un top de Massimo Dutti confeccionat en lli

Aquest és el top de Massimo Dutti que combinaràs una vegada i una altra amb els teus estils més elegants i el millor de tot és que el seu color i estil el fa completament atemporal. Un disseny amb coll arrodonit que és pura elegància, amb tacte agradable i caiguda elegant en la part superior, comptant amb vora de rivet fi que és tot un encert.

El seu disseny és sense mànigues, deixant els braços completament al descobert i fent que la frescor i elegància estiguin presents en tot moment. Les espatlles també queden completament al descobert, així que és un top ideal per conservar l'elegància tant a la primavera com a l'estiu.

Té un tall ampli i de caiguda delicada a la figura, folgadament en tot moment i adaptant-se a diferents mesures amb facilitat, sent un top elegant però que també aposta per la lleugeresa i comoditat.

Un disseny amb bon llarg que s'estén per sota dels malucs, amb tall asimètric de pic que cau amb delicadesa en la part davantera per aconseguir el millor dels efectes. Aquest disseny compta amb tancament de botó en la part posterior i amb obertura de gota per aconseguir un millor efecte.

Teixit de luxe per al top de Massimo Dutti

El disseny és pura elegància i delicadesa, però el teixit que ha triat Massimo Dutti acaba sent el millor dels encerts, ja que aposta per la comoditat i elegància en tot moment. Un disseny que s'ha confeccionat principalment en lli i es combina amb viscosa per aconseguir el moviment lleuger i tacte agradable en tot moment.

És un top asimètric de Massimo Dutti que pots aconseguir en color cru, sent un model que combina amb un munt de colors i que a més va bé tant amb faldilles com amb pantalons.

Les seves talles són bastant variades, ja que és un top de Massimo Dutti que pots aconseguir ara mateix des de l'XS fins a l'L. Pel teixit i l'elegància, ens esperàvem aquest disseny per un preu superior als 50 euros, però hem topat que està disponible per 39,95 euros ara mateix.

Trobaràs aquest top de Massimo Dutti a la secció de novetats, encara que si parlem amb honestedat, no tenim dubtes que aviat comenci a esgotar-se, ja que s'ha convertit en el favorit des del seu llançament.