En trobar-nos aquest biquini a Sfera ens hem adonat que es tracta d'un set perfecte per a la temporada de sol i estiu. Perfecte per anar a la piscina i també per a la platja, amb bon ajustament a la teva figura i comptant a més amb un acabat delicat que ho fa encantador.

Ajustament de tirants fins en aquest disseny de Sfera

Aquest nou tirant de Sfera s'ha convertit en tota una sensació, i combina crea un efecte tan afavoridor a la figura que no voldràs deixar-ho passar. Un disseny amb bon ajustament al coll, de tirants fins en la part posterior i comptant també amb bona subjecció al bust per realçar la part davantera. Compta amb un teixit d'acabat corrugat, que cregui textura única i també amb volants que aporten moviment, lleugeresa i un efecte més que afavoridor. Amb plecs delicats també i un moviment lleuger que ho fa molt més delicat al moment de portar-ho.

Top de Sfera
Top de Sfera

L'ajustament de tirants fins en els laterals i en la part superior també el fan molt encantador, comptant amb tancament de llaç també a l'esquena perquè puguis lluir aquest disseny amb un efecte únic. Les tires compten a més amb pedres penjants a les cantonades que creen un millor contrast, i li agreguen detall perquè puguis lluir aquest biquini amb molt estil i complint amb tots el que esperes d'un set de temporada.

Biquini de Sfera
Biquini de Sfera

Quant al teixit utilitzat per a la seva confecció, et podem avançar que és un disseny que combina polièster i elastà, aconseguint molt bon acoblament a la figura i donant-li un tacte més que agradable en tot moment. Els dos colors en els quals trobarem aquest disseny ara mateix són el verd i el blanc, sent ambdós igual d'encantadors i combinables per lluir amb qualsevol abillament d'estiu.

Un set de biquini que pots comprar per separat a Sfera

Sfera conquereix amb el seu nou biquini i el millor de tot és que pots aconseguir ambdues peces per separat en cas que vulguis combinar amb altres abillaments. Ens hem trobat el top està disponible ara mateix per 13,99 euros, mentre que la calceta la trobem disponible per 11,99 euros. Sent ambdós preus igual d'accessibles i que no afectaran massa el teu pressupost. Les talles en les quals pots triar aquest set de biquini ara mateix són S, M i L, sent talles que s'ajusten a diferents mesures i figures per igual. Pots consultar també la guia de talles directament a Sfera, en cas que tinguis dubtes sobre quin és la que millor et va, allà trobes les especificacions sobre les seves mesures.