Una de les botigues de roba esportives més important d'Europa com és Decathlon està trencant rècords de vendes en aquest moment amb una de les seves millors apostes en peces de vestir. Es tracta d'un sostenidor-top llarg esportiu que pots aconseguir per un preu assequible de 12,99 euros.

Aquest sostenidor a la venda a Decathlon està pensat per a tots els tipus i mesures de cossos, oferint les següents talles: XS, S, M, L, XL. Es pot trobar en dos colors; blau petroli i verd, tons que destaquen qualsevol tipus de pell. I el millor de tot és que és ideal perquè et sentis còmoda i segura, ja que embolica el pit sense comprimir-lo.

Top sostenidor esportiu de dona a a venda en Decathlon2

Top sostenidor esportiu de dona a a venda en Decathlon / Decathlon

Aquest top de ioga a la venda a Decathlon és una autèntica segona pell, transpirable, amb farcits desmuntables i tirants còmodes. S'emporta sol o baix una samarreta sense mànigues. Si desitges adquirir-lo ho pots fer de dues formes, visitant les botigues físiques de Decathlon o pots sol·licitar-ho a través de la seva pàgina web.

Mou-te amb absoluta confiança i comoditat

Ja sigui realitzar exercicis amb pes mort, posar en pràctica una rutina de màquines, fer una mica de running o anar a classe de spinning, aquests sostenidors seran ideals. S'adapta perfectament a qualsevol activitat, pel que no dubtis a fer ús d'ell sempre que vagis al gimnàs. A més, si t'asseguis còmoda amb ell, també el pots utilitzar fora d'aquest context, ja sigui per descansar a casa o per anar còmoda al carrer.

Top sostenidor esportiu de dona a a venda en Decathlon1

Top sostenidor esportiu de dona a a venda en Decathlon / Decathlon

El sostenidor esportiu de Decathlon té còmodes tirants que no es claven a les teves espatlles ni enganxaments que puguin molestar-te. I també asseguren una subjecció lateral. Tot això el converteix en una peça realment confortable.

D'igual forma, la subjecció i el disseny que ofereix aquesta peça redueixen el nombre de situacions incòmodes i et permetrà sentir-te més tranquil·la mentre realitzes qualsevol tipus d'exercici.

Top sostenidor esportiu de dona a a venda a Decathlon

Top sostenidor esportiu de dona a a venda en Decathlon / Decathlon

Cada vegada és més usual aquesta peça en gimnasos, a casa o fins i tot per sortir a passejar, a causa de la comoditat que ofereixen i al seu bon disseny. Recorda que per només 12,99 euros podràs trobar confiança i confort en una sola peça de vestir.