És fonamental saber que les cadires de cuina són una part del mobiliari de la casa a què no es dona la importància que mereix. No és només un lloc còmode en el qual asseure's, sinó que constitueix un dels elements principals en el disseny d'un interior, jugant una vital importància en estades com el menjador, la cuina o el lloc de treball. Però descuida, per convertir aquest espai en un de sofisticat i cridaner, Ikea té la cadira que necessites.

Es tracta de la cadira Tobias, una de transparent que s'impregna de l'entorn i els colors de l'habitació. Sembla que està flotant, i gràcies a la flexibilitat del seient, tu també tindràs la sensació d'estar flotant.

El millor de tot és que pots adaptar-la a qualsevol espai sense que desentoni amb la resta de la decoració ja que tens la possibilitat d'escollir entre els seus quatre colors diferents: blau, gris, marró/vermell i transparent. Tots els models amb la part inferior cromada.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Cadira Tobias
Cadira Tobias

Les seves dimensions s'ubiquen en 55 cm d'ample, 56 cm de fons, 82 cm d'altura, 48 cm d'ample del seient, 46 cm del fons del seient i 44 cm d'altura del seient. Un altre punt important a conèixer, és que aquest moble va ser provat per suportar fins a 110 kg; així que pots utilitzar-la amb plena confiança.

El preu d'aquesta meravellosa cadira és de 89 euros. La pots adquirir tant a les botigues físiques d'Ikea com a través de la seva pàgina web; l'enviament pot ser per a Jerez de la Frontera o la resta d'Espanya.

Com saber que la cadira de cuina que has triat és la correcta?

La cadira que elegeixis té que ser no només atractiva, sinó també còmoda i atemporal, ha d'estar pensada perquè resisteixi molt. A més, ha de ser d'alta qualitat perquè et duri més temps, sabent que la utilitzaràs molt. S'utilitzen per esmorzar, dinar, sopar, prendre el cafè, reunir-se amb amistats i la família i molt més.

De la mateixa manera, ha de ser atractiva perquè la veuràs amb freqüència, tindràs visites, i, així mateix, ha d'encaixar amb la resta d'elements de decoració.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA