Primark torna a sorprendre amb una col·lecció d'accessoris ideal per als dies d'hivern i on ens hem trobat amb el nòrdic del que totes estan parlant i hem entès a simple vista per què.

Cinc punts per a aquest disseny de Primark

La secció de la llar a Primark està col·lapsada i cada vegada són més les que volen arribar a ella per intentar fer-se amb aquesta funda nòrdica de Primark que té un estil únic, és ideal per a l'època del fred i que a més vas utilitzar per molt temps amb el millor dels estils.

Es tracta d'una funda que en primer lloc té un acabat suau, còmode i agradable al tacte però que a més proporciona calidesa perquè puguis protegir-te durant els dies de temperatures més baixes.

Una funda gruixuda, d'acabat delicat i amb detalls de rombes que li aporten un millor patró per decorar els diferents espais amb més facilitat i estil. Combina textures gruixudes i llises per crear el millor efecte visual i combinar amb diferents estils.

Amb un color clar i càlid, combina amb infinitat de llençols, colors, llits, jocs de quart i molt més. Les línies rectes i els acabats de patró delicat li aporten el millor estil i a més pots cobrir tot el llit per deixar un acabat com si de revista es tractés.

Funda nòrdica de Primark
Funda nòrdica de Primark

Aquest és un disseny que s'adapta pràcticament a qualsevol habitació i compta amb una mida estàndard per adaptar-se a la majoria de llits grans. Una de les millors coses que té és que resulta còmode tant per dormir com per protegir-te, per la qual cosa, si el pla és de pel·lícules al moble de la sala, aquest també serà un bon aliat per protegir-te del fred.

El seu disseny atemporal et permetrà utilitzar-la any rere any i combinar una vegada i una altra sense que passi de moda, a més el teu i la teva família estimaran el càlida i còmoda que resulta al moment de dormir. El preu també ha resultat una sorpresa i potser el motiu principal pel qual s'esgota ràpidament, ja que pots aconseguir aquesta funda per al teu llit per 25 euros.

Una altra notícia bona és que pots trobar a Primark coixins amb aquest mateix estampat i també acabat, així que si vols donar-li un toc diferent al teu llit amb coixins de decoració o vols agregar-los als teus mobles de la sala, aquests coixins seran una gran opció. En ser de color natural, pots combinar-lo amb infinitat de colors.

Això sí, hem d'advertir-te que tant la funda com els coixins estan arrasant ara mateix a Primark, per la qual cosa et recomanem que no te'l pensis massa, ja que es convertirà en el més buscat de Primark sense cap dubte.

Pots comprar la funda i els coixins alhora o per separat segons sigui l'estil que vulguis.