No ens sorprèn que Lefties hagi encertat una vegada més amb el calçat del moment ja que ja ens té acostumats i aquestes sabatilles no són l'excepció. Acolorides, de canya alta i amb el motiu d'un dels personatges més estimats per nens i adults.

Aquestes són unes sabatilles de Lefties que van amb tots els estils i és que Mickey Mouse sempre busca la manera de colar-se als nostres armaris. Unes sabatilles còmodes, perfectes per anar cada dia i dissenyades per a dona.

Combinables amb els estils més casuals, moderns i en tendència, que li agreguen un toc únic a l'outfit que decideixis portar. La canya alta amb llengüeta llarga li aporta aquest estil modern que tenen les sabatilles ara mateix, a més de comptar amb tancament de cordons en la part davantera que la subjecten molt bé al peu.

De sola gruixuda i amb alguns centímetres per oferir-te millors trepitjades i a més crear bon contrast amb el tall del calçat. Composta per un patró de talls de línies rectes, en diferents colors a contrast i amb un estil únic per combinar.

Sabatilla botí de Mickey Mouse
Sabatilla botí de Mickey Mouse / Lefties

La combinació de materials flexibles, amb textura i també d'acabat llis creen un efecte únic per combinar amb els teus texans, shorts, faldilles i altres estils que vulguis portar. La gran revelació d'aquestes sabatilles és sens dubte el motiu de Mickey al tall.

Unes sabatilles de Lefties que no saben d'edat

Una figura en color negre i que mostra la silueta perfecta del personatge que totes o la majoria volen. En un fons blanc per ressaltar de la resta i combinant molt bé amb les línies vermelles i negres que cobreixen la resta del tall.

Un disseny de punta arrodonida en la part davantera, en color blanc i amb línies beix acaben d'agregar contrast i estil perquè puguis combinar aquests botins amb infinitat de colors. És un disseny de costures delicades, amb sola blanca i negre en la part posterior per a un millor contrast mentre camines.

Sabatilla botí de Mickey Mouse1
Sabatilla botí de Mickey Mouse / Lefties

Confeccionades amb materials còmodes, llisos i agradables que realcen els diferents colors i li aporten un estil únic. Per al tall s'ha utilitzat 100% poliuretà igual com en el folre per a suavitat al peu. D'altra banda, la sola està fabricada en cautxú termoplàstic al 100%, a més de comptar amb plantilla i llengüeta.

Són unes sabatilles de botí de Mickey que aconsegueixes a Lefties des de la talla 35 fins a la 41 i fins on sabem encara no comencen a esgotar-se, encara que no podem garantir-te fins quan es mantindran així. Sigui quina sigui la talla que triïs, el preu és el mateix per a tots els números, així que ja pots aconseguir aquest disseny de botins a Lefties per 27,99 euros.