Lefties té un d'aquests abrics de borreguet que podríem trobar a qualsevol passarel·la de luxe però que el seu preu és per a totes les butxaques. Es tracta d'un disseny confeccionat en un estil elegant i per a totes les figures.

No tenim dubtes que és un dels abrics més buscats de Lefties perquè té totes les característiques per fer-te triomfar. Aquest abric té un disseny de caputxa gran que et brinda màxima protecció i a més aporta un estil modern per portar de diari.

Un disseny amb costures marcades a les espatlles i mànigues llargues que s'estenen fins als canells amb delicadesa. L'acabat de borreguet cobreix tot l'abric i compta a més amb un llarg que s'estén per sota dels malucs per crear el millor efecte i que et protegeix al màxim. És un disseny amb tancament de botó en la part davantera, amb un color a contrast per crear el millor efecte i que ajusta el disseny a la figura amb el millor dels èxits. L'escot en la part davantera és ampli i disseny en V per ajustar-se amb delicadesa al bust.

Abric de borreguito
Abric de borreguito / Lefties

S'ha confeccionat en un teixit còmode i suau tant a l'interior com a l'exterior, el qual es compon 100% de polièster. De baix recte i vora gruixuda que aporta la millor estructura, amb detalls delicats que li aporten un millor tancament.

Un altre dels detalls encantadors d'aquest model són les butxaques grans en la part davantera, de mida gran i amb costures marcades que li aporten un millor estil. En la part posterior compta amb una costura que va des del coll fins al baix per aportar millor estructura i disseny.

Lefties es posa alhora de les millors marques

Les seves talles són bastant variades, perquè pots elegir des de de la XS fins a la L. Encara que aquestes poden variar en disponibilitat depenent del moment en què visitis el lloc de Lefties.

Per al manteniment del seu teixit i les propietats, és necessari que rentis aquest model a màquina a un màxim de temperatura de 30°C. Tampoc no es recomana l'ús de lleixiu o blanquejador perquè pot afectar el disseny, a més d'evitar la neteja en sec o l'ús d'assecadores, el millor serà assecar-lo de manera tradicional.

Abric de borreguito1
Abric de borreguito / Lefties

Pertany a la línia Join Life de la cadena, ja que almenys el 25% de polièster és reciclat, la qual cosa vol dir que s'ha obtingut d'ampolles de plàstic reciclades, a més de processos que s'enfoquen en la cura de l'aigua i l'energia.

El preu ja te l'hem avançat en principi però te'l repetim per si no t'ho creus, ja que pots aconseguir aquest disseny a Lefties ara mateix per 18,39 euros.