Una peça de Lefties que es converteix en el complement perfecte per als dies de baixes temperatures i que a més va amb molts estils per ser acolorida, versàtil i molt delicada. Parlem d'una bufanda de quadres amb flecs que és un sí rotund i que a més considerem totalment atemporal.

Lefties té un clàssic que mai no passa de moda

Les bufandes han passat a ser un indispensable a qualsevol armari i s'han convertit fins i tot al complement ideal per als dies més freds de l'any i aquesta opció de Lefties és més que temptadora pel seu estil. És una bufanda acolorida que té un estil llarg, amb textura delicada i suau al tacte és de les més buscades perquè combina amb molts estils tant de diari com de nit. Es compon d'un patró de quadres de colors grans i a contrast que creen el millor dels efectes.

Bufanda de Lefties
Bufanda de Lefties

Una bufanda que trobes a més en dos colors taronja i blau. La taronja destaca per crear contrast amb el morat, vermell i blanc, mentre que la blava combina amb grisos i blanc. És un disseny ample que aporta màxima calidesa i s'adapta a tots els estils sent una talla M. Aquesta bufanda rectangular s'adapta a diferents estils, amb vores delicades i serrells llargs i en teixit gruixut que li aporten el millor dels detalls. Els serrells també són acolorits i creen un efecte encantador a la peça.

Quant a les mesures específiques t'avancem que és una bufanda que té un llarg de 190 cm amb una amplada de 47 cm, així que s'adapta a tots els estils i figures. Aquestes mesures corresponen a una talla M i això et permet jugar-ne més amb ella en diferents posicions. S'ha convertit en el complement per a moltes en portar amb jerseis, abrics i tops de tota mena. A més, és un disseny que va bé amb botes de canya alta i els outfits d'hivern de sempre. És per això que més d'una vegada toparàs amb aquesta peça de Lefties en l'Instagram de les amants de la moda i les teves influencers favorites.

Pots portar-la embolicada al coll o penjada a les espatlles amb el mateix estil i resultarà tot un encant per als teus outfits. Es troba disponible únicament en aquesta talla i la disponibilitat del color dependrà del moment en què accedeixis al web. Aquesta és una bufanda que hem pogut trobar en altres cadenes per un preu molt més alta, així que t'avancem que és una molt bona oportunitat per aconseguir-la sense que el teu pressupost acabi lamentant-ho. Hem indagat i hem topat que aquesta és una bufanda que es troba disponible per 12,99 euros. És una bufanda plena de classe i estil.