D'acord, l'hivern és temps d'abrics; però pocs complements hi ha més elegants que una bona bufanda. Ho va demostrar, en vida, el periodista Paco Umbral, que completava el seu outfit amb bufandes. Gairebé sempre eren blanques, però també se li va veure amb alguna roja o, fins i tot, de ratlles. Eren, sempre, de la màxima qualitat i, preferentment, de cashmere. Ell la lluïa perquè, en patir la Síndrome de Raynaud, sentia fred tant en situacions de baixes temperatures com en entorns que li feien experimentar estrès. Encara que, com ja diem, era més de bufandes blanques, a Paco segur que aquesta que ens presenta El Corte Inglés li hagués encantat. Està pensada, en principi, per a dones, però qualsevol pot lluir-la.

buf1
Discreta elegància.

Amb serrells

Negra, i amb uns serrells decoratius i un brodat mínim amb el nom del fabricant (Bel Cashmere) com tot detall, la bufanda de cashmere que ens porta El Corte Inglés mesura 180 cm de llarg i 40 cm d'ample, pel que es pot lluir amb diverses voltes. De llana 100%, admet només rentat en sec. La llana que s'ha utilitzat per confeccionar-la està certificada com a sostenible.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés

buf3
Fabricant de prestigi.

 

Preu

A la teva botiga El Corte Inglés preferida (o al web) la tens a la teva disposició per 147 euros. No és barata, per descomptat, però la seva qualitat és tan excepcional que la compra s'ha de veure com una inversió. Si a Paco Umbral se l'haguessin regalat, segur que, en comptes de sobre el seu últim llibre, s'hauria permès -almenys una vegada- parlar de la seva bufanda.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés