Aquest banyador emmotllador amb llunes d'El Corte Inglés és una peça de bany dissenyada per oferir un estil clàssic i retro, combinat un estil encantador i cenyiu. Amb un encantador estampat de llunes blanques sobre un fons vermell vibrant, aquest banyador és sens dubte un encert per a tot l'estiu.

El disseny d'aquest banyador d'El Corte Inglés se centra en la capacitat de modelar i realçar la teva figura des del primer moment. Fabricat amb una barreja de teixits d'alta qualitat, aquest vestit de bany s'ha confeccionat en un teixit que combina polièster i elastà. La poliamida proporciona durabilitat i resistència al clor, mentre que l'elastà garanteix una elasticitat excepcional, permetent que el banyador s'ajusti còmodament al cos i realci la silueta de manera natural. Aquest material elàstic també assegura que el vestit de bany mantingui la seva forma i ajustament fins i tot després de múltiples usos i rentats.

El banyador d'El Corte Inglés amb efecte afavoridor

Una de les característiques més destacades d'aquest banyador és el seu efecte reductor. Aquest efecte s'aconsegueix mitjançant el teixit elàstic, que ajuden a suavitzar i estilitzar la figura, oferint una aparença més esvelta i tonificada. Comptant a més amb tirants fins que s'acoblen a les cames amb delicadesa i et permeten ajustar-lo amb llaços per al millor dels efectes. Aquests panells estan estratègicament col·locats per proporcionar suport i donar forma a les àrees clau del cos, com l'abdomen i la cintura.

Banyador de dona reductor amb estampat de pigues|llunes Ysabel Mora1
Banyador de dona reductor amb estampat de llunes Ysabel Mora / El Corte Inglés

El disseny del banyador també inclou copes amb farcit suau i un suport de banda inferior, la qual cosa proporciona un suport addicional al bust i ajuda a crear un escot afavoridor.

L'estampat de llunes afegeix un toc retro, evocant un estil vintage que mai no passa de moda. A més, el color vermell brillant és cridaner i atractiu, adaptant-se a diferents tons de pell amb el mateix estil. A més, el material d'assecatge ràpid és ideal per a un ús prolongat durant tot el dia, permetent que et sentis fresca i còmoda tant dins com fora de l'aigua.

Aquest banyador emmotllador amb llunes d'El Corte Inglés no només ofereix estil i elegància, sinó també una funcionalitat que realça la figura i proporciona comoditat.

Banyador de dona reductor amb estampat de pigues|llunes Ysabel Mora
Banyador de dona reductor amb estampat de llunes Ysabel Mora / El Corte Inglés

Un disseny que trobaràs a El Corte Inglés fins i tot en 2 colors

Aquest és un banyador d'El Corte Inglés que ha destacat de la resta pel seu color vermell, però també hem topat amb aquest disseny en color blau, sent un model que combina molt bé amb l'estiu perquè puguis portar ambdós models amb el millor dels estils.

Les mesures en les quals trobaràs aquest banyador són 3, sent un model que pots aconseguir en 90C, 110 C, 115C, per la qual cosa és una peça que s'adapta a diferents figures amb facilitat. El preu que té ara mateix és de descompte, sent un banyador que podies aconseguir per 69,95 euros i que ara pots aconseguir per 47,96 euros.