A més de pinups, als anys 50 hi hauria senyores molt ben vestides que lluïen peces com aquest vestit de ratlles amb maga bollada i llaçada a la cintura que ens apropa El Corte Inglés a través de la seva marca Sfera. El preu, a més, és molt ajustat: 39,99 euros. A mitjans del XX, hauria resultat perfecte per a qualsevol esdeveniment social i, ara, també. Les ratlles verticals sempre estilitzen i afavoreixen.

vestido1
Elegant i perfecte per als mesos d'estiu.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

En rosa i blanc

Les ratlles verticals allarguen la figura de qui les lluu i el tancament a l'esquena amb botons dissimulats amb una tapeta és idoni si es combina amb un escot suggeridor però per a res excessiu com el que ens presenta aquest vestit estiuenc que ens ofereixen Sfera i El Corte Inglés. Ideal per a l'estiu, aquest vestit fresc i amb elegant caiguda es convertirà en peça clau al teu armari. El llaç de la cintura li atorga un estil vintage i innocent que suggereix i realça.

vestido2
El llaç de la cintura atorga personalitat.

En cotó

Per al teixit, El Corte Inglés i Sfera han escollit com a material principal el cotó, que suposa un 76% de la tela feta servir. La peça es completa amb un 21% de poliamida i un 3% d'elastà que ajusta i estilitza. El vestit es renta en fred i sense lleixiu i es planxa a 110 graus màxim. És una veritable llàstima que Sfera no el serveixi en més colors, perquè el patronatge és dels que enamoren.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés