El Corte Inglés té aquestes sabatilles New Balance que a més d'agregar-te uns centímetres, combinen colors neutres per portar amb els teus millors estils. Embuatades, amb bon amortiment i combinables amb un munt d'estils, així són aquestes sabatilles de la cadena.

Mas de 5 tons per triar en El Corte Inglés

Ja pots fer-te'n amb les New Balance 237 en El Corte Inglés, amb un estil clàssic i casual per portar diàriament i lluir sempre amb el millor dels estils. Es tracta d'un disseny de sabatilles amb sola gruixuda i de bon amortiment que et permet aconseguir trepitjades fermes i còmodes per utilitzar durant tot el dia. Aquestes sabatilles destaquen de la resta per comptar amb una sola de cautxú alta i combinada amb EVA, per aconseguir el millor confort de tots. Té una altura considerable i a la part inferior compta amb textura de canals marcats que li brinden un millor agafament, a més d'anar a to amb les últimes tendències de sabatilles.

Captura de Pantalla 2022 09 19 a les 7.52.27
Sabatilles New Balance

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Una sola que arriba fins a la punta i es troba amb un acabament arrodonit que conserva l'estil clàssic de les New Balance de sempre. Confeccionades amb peces tèxtils de gran qualitat i en colors a contrast per crear el millor dels efectes. A l'interior compta amb un disseny esmorteït i com al peu, evitant marques molestes i augmentant la sensació de comoditat. Inclou el tancament tradicional de cordons en la part superior, amb llengua embuatada i que s'ajusta a l'empenya amb molta delicadesa.

Inclou també una plantilla que brinda bon suport a l'interior. Un dels models més buscats és el de color violeta, però si busques tons més cridaners, pots mirar les de color taronja, fúcsia o blaus, a més d'altres combinacions disponibles a la pàgina d'El Corte Inglés.

Les talles van des de la 36 fins a la 41, però has de verificar la disponibilitat segons el color que vulguis triar. El preu és del mes temptador, ja que són unes sabatilles que abans podies tenir per 94,95 euros però que ara poden ser teves per 47,45 euros.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés