Amb el descens de les temperatures ningú no pot esperar-se més a calçar un parell de botes fabuloses per elevar els seus looks. I no hi ha millor manera de fer-ho que amb unes que no et facin renunciar a la comoditat durant aquests dies. Per a això El Corte Inglés ha sumat al seu catàleg tot el que necessites.

Parlem particularment d'unes botes de la marca Dansi fabricades a pell llisa de color negre amb un ample especial de canya (39 cm). Es pot destacar que el taló i la plataforma són de goma amb petit efecte muntanya. Finalment, el seu tancament és mitjançant cremallera en el lateral.

Encara que ja esmentem que el seu exterior està elaborat amb pell, al seu interior compten amb una mescla de fibres i pell cabruna per oferir-te un confort més gran en cada trepitjada. Aquest model ens recorda molt a un parell de botes exhibides en la desfilada tardor-hivern 2022/23 de Tommy Hilfiger.

Pots combinar-les amb els teus looks més bàsics de tardor i hivern i lluiràs fabulosa. Doncs aquest calçat està fet per elevar els teus abillaments i robar-se el protagonisme sempre que l'utilitzis. Però més enllà d'això, pots utilitzar-les durant hores i no et cansaràs ni sentiràs dolor pel seu agradable i còmode disseny.

Botes de dona Dansi a pell de color negre
Botes de dona Dansi a pell de color negre / El Corte Inglés

Pots comprar-les ara mateix en El Corte Inglés

Les botes més estimades per totes

D'altra banda, no podem deixar de banda que per molt aquestes s'han convertit en una de les botes favorites de les clientes d'El Corte Inglés, que han qualificat aquest calçat amb una puntuació de 4.8 estrelles de 5. A més, entre els comentaris dels usuaris només destaquen la gran relació preu, comoditat i disseny que ofereix aquest parell.

"L'ample és perfecte i la pell també" i "La pell és de molt bona qualitat i són molt còmodes. És complicat trobar botes d'aquest estil per a les quals tenim la cama ampla i aquestes són àmplies i s'ajusten perfectament sense prémer", són algunes de les opinions.

Botes de dona Dansi a pell de color negro1
Botes de dona Dansi a pell de color negre / El Corte Inglés

El Corte Inglés les té a la venda tant en la seva pàgina web com a les seves botigues físiques per un preu de 145 euros. Les talles disponibles que queden són la 38 i la 41.

Pots comprar-les ara mateix en El Corte Inglés