La pandèmia de la covid-19 ens va obligar a estar tancats a casa durant uns interminables mesos. En aquesta situació, per tal d'evitar caure en un gairebé obligat sedentarisme, la població va començar a buscar informació, vídeos o qualsevol mena de guia que els ajudés a aprendre a mantenir-se en forma sense sortir a l'exterior. 

El gimnàs, a casa

Així, la gent va llançar-se als portals webs de Decathlon o la cadena de supermercats de Lidl per començar a muntar un gimnàs improvisat. Bicicletes estàtiques, pesos, corrons, bandes elàstiques... tot es va esgotar ràpidament.

Per sort, aquell primer estat d'alarma es va acabar i, tot i que encara s'hauran de seguir respectant les mesures anticoronavirus, tot aquell qui vulgui pot tornar al gimnàs del barri. 

jonathan borba lrQPTQs7nQQ unsplashDurant el confinament, la gent haver d'adaptar-se a les circumstàncies per continuar fent exercici / Unsplash

 

Això sí, després de tant de temps, hi ha qui s'ha acostumat a fer esport en les curtes estones lliures del dia i, ja sigui perquè és una opció més econòmica o, simplement, perquè els hi fa mandra haver de desplaçar-se, prefereixen seguir el model instaurat durant el confinament. 

El corró de Lidl

I és precisament aquest sector de la població el que està de sort. Lidl ofereix un producte que està tenint molt d'èxit aquesta temporada d'estiu

Es tracta d'un corró ideal per aconseguir un abdomen ben tonificat. Ara bé, només s'aconseguirà amb força de voluntat i una dieta equilibrada. 

 

rodillo lidl deporte

Nou corró de la marca Lidl / Lidl

 

Com es pot aconseguir? Doncs a través de la seva web per un cost de només 6,99 euros.

"Ideal per exercitar eficaçment abdomen, esquena, espatlles i braços. Corró per abdominals de roda perfilada engomada per a un lliscament suau", informen des de la cadena.